Segítünk

Gyakori kérdések

 • Miben újult meg a Tippmix?

  A népszerű Tippmix fogadás többek között heti több ezer eseménnyel, több fogadási típussal, gyorsabb nyereménykifizetéssel és mérkőzés alatti (élő) fogadási lehetőséggel bővült. Emellett változott a segédszelvények felépítése is: külön segédszelvény lesz a mérkőzések kezdete előtti fogadásokhoz és külön szelvényen játszhat az élő fogadás esetén.

 • Hogyan jutok hozzá a Tippmix fogadási ajánlathoz?

  A fogadási ajánlat elérhető a www.tippmix.hu internetes oldalon, az értékesítőhely terminálján, a legnagyobb érdeklődésre számot tartó események pedig megjelennek a Nemzeti Sport Sportfogadás oldalán valamint a heti két alkalommal, kedden és pénteken megjelenő SzerencseMix kiadványban, illetve az MTVA teletext szolgáltatásán keresztül is.

 • Változott valami a fogadási ajánlatban?

  Igen. Egyrészt egy fogadási esemény (fogadási lehetőség) azonosítója most már 5 számjegyű lesz, élő fogadás esetén ugyanez 6 számjegyű. A Szerencsemix (zöld) újság 16 oldalasra bővül és a legnépszerűbb 1000-1200 fogadási eseményt fogja tartalmazni.

 • Mire vonatkozik a 200 forintos határ a Tippmix játéknál? Mire vonatkozik a 10 forintos alaptét?

  10 Ft-os alaptéttel csak akkor fogadja el a terminál a fogadást, ha fogadás típusonként a fizetendő összeg eléri a 200 Ft-ot. Ennek megfelelően, ha a fogadás egyes kötésű vagy más normál egységnyi fogadást is tartalmaz, és ezt a fogadó jelölte a „Kötések, kombinációk” mezőben, akkor a legkisebb tét 200 Ft. A speciális kombinációknál a fogadás típusa maga a bejelölt speciális kombináció, így sok esetben, bár a fogadás tartalmaz egyes kötést, illetve valamennyi speciális kombináció tartalmaz normál egységnyi fogadást, mégis feladható 200 Ft-nál kisebb téttel is. pl. a Canadian és a Lucky 31, és valamennyi ennél több fogadási eseményből álló speciális kombináció már feladható 10 Ft-os téttel is.

 • Nem tudom kitölteni az új segédszelvényt, honnan kaphatok segítséget ha terminálkezelő nem ér rá?

  Minden értékesítőhöz eljuttatunk egy kiadványt „Hogyan fogadjunk” címmel. Ebben megtalálja a legfontosabb információkat a játékkal kapcsolatban, és segítséget kaphat az új szelvény kitöltéséhez. A kiadvány tartalma feltöltésre került a tippmix.hu oldalra.

 • Hol tudom megnézni a Tippmix eredményeket?

  Az eredmények megtalálhatóak a tippmix.hu weboldalon ahol országonként, sportáganként, bajnokságonként és időszakra szűrhető. Emellett az eredményre vonatkozó információkat tartalmazza az értékesítőhelyen taláható terminál is.

 • Hogyan tudok fogadni?

  Segédszelvény kitöltésével  vagy  "gépi játékkal" , illetve a kettő kombinációjával.

 • Hogyan tudok élőben fogadni?

  Külön e célra rendszeresített segédszelvény kitöltésével  vagy  "gépi játékkal" , illetve a kettő kombinációjával.

 • Van-e minimum tét?

  Igen. Egy fogadás során megfogadható legkisebb tétösszeg normál és kombinált fogadás esetén is 200 Ft. A kombinációban szereplő egységnyi fogadások tétje legalább 10 Ft.

 • Van-e maximum tét?

  Igen. A legnagyobb tét összege a mindenkor hatályos jogszabályban előírt mérték, de egységnyi fogadásonként legfeljebb 100.000 Ft.

 • Van-e maximum nyeremény?

  Igen. Az egy egységnyi fogadással megnyerhető legnagyobb nyeremény összege a jogszabályban előírt mérték, azaz 1.000.000 Ft.

 • Egy fogadásnál hány eseményt köthetek össze?

  Egy fogadáson belül legalább 1, de legfeljebb 20 fogadási esemény fogadható meg. Segédszelvény kitöltésével egy segédszelvényen max. 10 esemény fogadható meg, de a "további szelvény" jelölésével további 10 eseményre lehet fogadni.

 • Mi az egységnyi fogadás?

  Legalább 1, legfeljebb 20 db fogadási esemény megfogadható kimenetelére vonatkozó fogadás.

 • Mi a normál fogadás és a kombinációs fogadás között a különbség?

  Normál fogadásnál a megfogadott események darabszáma megegyezik a kötésszámmal. Pl. 8 esemény fogadásával ( számtáblában sorszámok megjelölésével ) és 8-as jelölése a "kötésszám, kombináció" mezőben azt jelenti, hogy a 8-as kötésű normál fogadást játszik. Amennyiben a megfogadott események darabszáma több, mint a "kötések, kombinációk"  mezőben jelölt szám, így ebben az esetben kombinációs fogadást játszik. Pl: 8 esemény kerül bejelölésre a számtáblákban és a "kötések, kombinációk mezőben " a 6 -os , akkor ebben az esetben a fogadó 6/8 as kombinációs fogadást tette meg ahol a 8 jelöli a megfogadott események darabszámát, míg 6 jelöli az egységnyi fogadások kötésszámát. Ebben az esetben a 8 eseményből 6 -os kötéseket állít elő a fogadási rendszer annyit amennyit matematikailag lehetséges. Előnye a kombinációs fogadásnak, hogy példánkban szereplő 8 eseményből elég 6  kimenetelét eltalálni ahhoz , hogy nyereményhez jusson a fogadó.

 • Mi történik ha a "kötésszám, kombináció" mezőben több jelölést teszek?

  Ebben az esetben a megfogadott események számából a "kötések, kombinációk" mezőben szereplő értéknek megfelelő egységnyi fogadásokat állít elő a rendszer, azaz egy szelvényen többféle kombinációs fogadás tehető meg. Pl. 8 esemény jelölésével és a "kötések, kombináckiók" mezőben 6 és 7 szám jelölése mellett a fogadási rendszer 6/8 as és 7/8 as kombinációs fogadást állít elő. Előnye tehát, hogy egy segédszelvény segítségével többféle kombinációs fogadás tehető meg.

 • Mi a kötésszám?

  A kötésszám azt mutatja meg, hogy a fogadó által megfogadott egységnyi fogadás hány darab megfogadott kimenetelt tartalmaz.

 • Mi az a kombinációs fogadás?

  A kombinációs fogadás az adott kombinációtípus által meghatározott számú egységnyi fogadás egy időben történő megfogadását jelenti. A kombináció típusát annak elnevezése (pl. 3/5, Lucky 15) azonosítja. Kombinált fogadás megfogadása esetén azokkal az egységnyi fogadásokkal nyer a fogadó, amelyekben valamennyi megfogadott és bekövetkezett kimenetelt eltalálta.

 • Egy mérkőzésre vonatkozó több fogadási lehetőség minden esetben megfogadható kötésben?

  A fogadási ajánlatban szereplő fogadási lehetőségek közül az ugyanahhoz a sporteseményhez tartozó, vagy azzal összefüggő fogadási lehetőségek egymással kötésben történő fogadása tiltásra kerülhet.

 • Módosulhatnak a nyereményszorzók?

  Bármely fogadási eseményhez tartozó bármely megfogadható kimenetel nyereményszorzója változtatható. Ilyen esetben az adott fogadási esemény lehetséges kimeneteleire a nyereményszorzó-módosítás(ok) előtt megtett fogadásoknál a fogadás megtételekor érvényes nyereményszorzók, a nyereményszorzó-módosítás(ok) után megtett fogadásoknál a módosított nyereményszorzók az érvényesek. 
  Élő fogadás során a sportesemény helyzetei, szituációi, történései alapján a nyereményszorzók folyamatosan változnak.

 • Mennyi ideig tart a fogadások kiértékelése?

  A megfogadott események befejezését, azok hivatalos eredményközlését és ellenőrzését követően, igyekszünk a lehető leghamarabb kiértékelni a fogadásokat. 
  A nyeremények jóváírásának végső időpontja a fogadással érintett utolsóként véget érő fogadási esemény befejezését követő 48. óra.

 • Mikor vehetem fel a nyereményemet?

  A fogadásban szereplő események befejezését és hivatalos eredmény-megállapítást követően a kisnyeremények (200 000 Ft alatt) néhány perc múlva kifizetésre kerülnek készpénzben. Az 50 000 Ft- és 200 000 Ft közötti nyereményeket kérheti átutalással is . A 200 000 Ft feletti nyereményeket a lottózókban "nyereményigénylési lap" kitöltésével meg kell igényelni, melyet átutalással teljesít a Szerencsejáték Zrt.

 • Mit tegyek, ha vitatom a fogadásomra kapott eredményt?

  Ilyen esetben ügyfélszolgálatunkkal szükséges felvenni a kapcsolatot. Ellenőrizzük a fogadást és választ adnunk a jelzett esetre, amelyet ha nem fogad el fogadónk, akkor megadjuk egy független szervezet elérhetőségét, akihez a panasszal lehet fordulni.

 • Mi az a többes kötés és miért előnyös?

  Többes kötésnek azt nevezzük, ha egyszerre több sportesemény kimenetelére történik tippelés egy szelvényen. Ekkor a nyereményszorzók összeszorzódnak. 
  Példa: Egy fogadó 1.000 Ft-ot tesz meg 3 eseményre, ahol mindhárom esetben a hazai csapat győzelmére tippel. 

  Barcelona – Real Madrid (H – 1,35), Ferencváros – Újpest (H – 1,40), Bologna – Milan (H – 2,45) 

  Ha mindegyik eseménynél a hazai csapat nyer, akkor 1,35 × 1,40 × 2,45 = 4,63-szoros nyereményt ér el, azaz 4630 Ft -ot.

 • Milyen fajta kombinációs fogadásokat tudok megjátszani?

  Trixie: 4 darab fogadás megtételét jelenti 3 különböző sportesemény kimenetelére. A „Trixie” 3 db kettes kötésű és 1 db hármas kötésű fogadást tartalmaz. Bármely két választott kimenetel eltalálása esetén a fogadás már nyereményre jogosít. 

  Patent: 7 darab fogadás megtételét jelenti 3 különböző sportesemény kimenetelére. A „Patent” 3 db önálló (egyes kötésű), 3 db kettes kötésű és 1 db hármas kötésű fogadást tartalmaz. Bármely kiválasztott kimenetel eltalálása esetén a fogadás már nyereményre jogosít. 

  Yankee: 11 darab fogadás megtételét jelenti 4 különböző sportesemény kimenetelére. A „Yankee” 6 db kettes kötésű, 4 db hármas kötésű és 1 db négyes kötésű fogadást tartalmaz. Bármely két választott kimenetel eltalálása esetén a fogadás már nyereményre jogosít. 

  Lucky 15: 15 darab fogadás megtételét jelenti 4 különböző sportesemény kimenetelére. A „Lucky 15” 4 db önálló (egyes kötésű), 6 db kettes kötésű, 4 db hármas kötésű és 1 db négyes kötésű fogadást tartalmaz. Bármely kiválasztott kimenetel eltalálása esetén a fogadás már nyereményre jogosít. 

  Canadian: 26 darab fogadás megtételét jelenti 5 különböző sportesemény kimenetelére. A „Canadian” 10 db kettes kötésű, 10 db hármas kötésű, 5 db négyes kötésű és 1 db ötös kötésű fogadást tartalmaz. Bármely két választott kimenetel eltalálása esetén a fogadás már nyereményre jogosít. 

  Lucky 31: 31 darab fogadás megtételét jelenti 5 különböző sportesemény kimenetelére. A „Lucky 31” 5 db önálló (egyes kötésű), 10 db kettes kötésű, 10 db hármas kötésű, 5 db négyes kötésű és 1 db ötös kötésű fogadást tartalmaz. Bármely kiválasztott kimenetel eltalálása esetén a fogadás már nyereményre jogosít. 

  Heinz: 57 darab fogadás megtételét jelenti 6 különböző sportesemény kimenetelére. A „Heinz” 15 db kettes kötésű, 20 db hármas kötésű, 15 db négyes kötésű, 6 db ötös kötésű és 1 db hatos kötésű fogadást tartalmaz. Bármely két választott kimenetel eltalálása esetén a fogadás már nyereményre jogosít. 

  Lucky 63: 63 darab fogadás megtételét jelenti 6 különböző sportesemény kimenetelére. A „Lucky 63” 6 db önálló (egyes kötésű), 15 db kettes kötésű, 20 db hármas kötésű, 15 db négyes kötésű, 6 db ötös kötésű és 1 db hatos kötésű fogadást tartalmaz. Bármely kiválasztott kimenetel eltalálása esetén a fogadás már nyereményre jogosít. 

  Super Heinz: 120 darab fogadás megtételét jelenti 7 különböző sportesemény kimenetelére. A „Super Heinz” 21 db kettes kötésű, 35 db hármas kötésű, 35 db négyes kötésű, 21 db ötös kötésű, 7 db hatos kötésű és 1 db hetes kötésű fogadást tartalmaz. Bármely két választott kimenetel eltalálása esetén a fogadás már nyereményre jogosít. 

  Goliath: 247 db fogadás megtételét jelenti 8 különböző sportesemény kimenetelére. A „Goliath” 28 db kettes kötésű, 56 db hármas kötésű, 70 db négyes kötésű, 56 db ötös kötésű, 28 db hatos kötésű, 8 db hetes kötésű és 1 db nyolcas kötésű fogadást tartalmaz. Bármely két választott kimenetel eltalálása esetén a fogadás már nyereményre jogosít. 

  Egyéb lehetőségek: A fogadónak lehetősége van arra, hogy legfeljebb 20 különböző fogadási esemény kimenetelét kombinálhassa. A fogadó által megtett egységnyi fogadások darabszáma n elem k-ad osztályú kombinációinak száma. Ilyenkor az adott kombinációtípus által meghatározott számú egységnyi fogadást fogad meg a fogadó (lásd táblázat). Például 3/5 típusú kombináció estében 10 egységnyi fogadás kerül megfogadásra. 3/5 típusú kombináció megfogadása a kiválasztott 5 kimenetelből képezhető összes lehetséges 3 tippet tartalmazó kötés megfogadását jelenti. Nyeremény eléréséhez legalább 3 kimenetel eltalálása szükséges.

 • Ázsiai hendikep

  Ázsiai hendikep esetében - a hagyományos hendikephez hasonlóan - az egyik csapat előnyből indul a másikkal szemben a fogadás során. A normál ázsiai hendikepnél megkülönböztetünk egész, illetve fél számos ázsiai hendikepet. A hagyományos hendikepnél egy fogadás vagy nyertes, vagy vesztes. Ezzel szemben az ázsiai hendikepnél bizonyos eredmények esetén a fogadás 1-es nyereményszorzóval kerül figyelembevételre. Például, ha valaki -1-es ázsiai hendikeppel fogadott egy csapatra, amelyik végül egy góllal nyeri meg az adott találkozót.

  A dupla ázsiai hendikep esetében a fogadás egy egész és egy fél számos normál ázsiai hendikepből tevődik össze úgy, mintha mindkét érték fele-fele téttel került volna megfogadásra. A megjelölése mindenkor negyedgólos (…,25-re vagy ….,75-re végződő) attól függően, hogy mely fél, illetve egész szám közé esik a felkínált piac.

  További információk a részvételi szabályzat 3 .sz. melléklet B (2) pontjában.

 • Ázsiai gólszám

  Az ázsiai gólszám– a hagyományos gólszámhoz hasonlóan – egy olyan fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy a fogadásban érintett két résztvevő összesített góljainak a száma egy meghatározott érték feletti (több), vagy alatti (kevesebb) lesz.

  A normál ázsiai gólszámnál megkülönböztetünk egész, illetve fél számos ázsiai gólszámot. A hagyományos gólszámnál egy fogadás vagy nyertes, vagy vesztes. Ezzel szemben az ázsiai gólszámnál bizonyos eredmények esetén a fogadás 1-es nyereményszorzóval kerül figyelembevételre.

  A dupla ázsiai gólszám esetében a fogadás egy egész és egy fél számos normál ázsiai gólszámból tevődik össze úgy, mintha mindkét érték fele-fele téttel került volna megfogadásra. A megjelölése mindenkor negyedgólos (…,25-re vagy ….,75-re végződő) attól függően, hogy mely fél, illetve egész szám közé esik a felkínált piac.

  További információk a részvételi szabályzat 3 .sz. melléklet B (2) pontjában.

 • Büntetőlapok száma

  A büntetőlapok száma az adott mérkőzésen kiosztott sárga lap(ok) és piros lap(ok) száma alapján határozható meg. Ha egy játékos sárga lapot kap, az egy büntetőlapnak számít. Ha egy játékos piros lapot kap, az kettő büntetőlapnak számít. Ha egy játékos egy sárga és egy piros lapot kap, az összesen három büntetőlapnak számít. Amennyiben egy játékos két sárga lapot követően kap piros lapot, összesen az is három büntetőlapnak számít. Fontos tudnivaló tehát az, hogy egy játékos egy mérkőzés során legfeljebb három büntetőlapot kaphat.

 • Hazai csapat nyer vagy mindkét csapat szerez gólt

  Ennél a fogadási piacnál az „Igen” kimenetel akkor válik nyertessé, ha a lehetőségként feltüntetetett két állítás közül valamelyik, esetleg mindkettő megvalósul. Amennyiben a két állítás közül egyik sem valósul meg, akkor a „Nem” kimenetel lesz a nyertes.

  Az „Igen” kimenetel válik nyertessé, ha
  - a Hazai csapat megnyeri a találkozót,
  - a Vendégcsapat kapott gól(ok) mellett győz,
  - a találkozó döntetlennel zárul, de nem 0:0-val.

  Minden más esetben a „Nem” kimenetel válik nyertessé.

 • Döntetlen vagy mindkét csapat szerez gólt

  Ennél a fogadási piacnál az „Igen” kimenetel akkor válik nyertessé, ha a lehetőségként feltüntetetett két állítás közül valamelyik, esetleg mindkettő megvalósul. Amennyiben a két állítás közül egyik sem valósul meg, akkor a „Nem” kimenetel lesz a nyertes.

  Az „Igen” kimenetel válik nyertessé, ha
  - a találkozó döntetlennel zárul,
  - a Hazai csapat kapott gól(ok) mellett győz,
  - a Vendégcsapat kapott gól(ok) mellett győz.

  Minden más esetben a „Nem” kimenetel válik nyertessé.

 • Vendégcsapat nyer vagy mindkét csapat szerez gólt

  Ennél a fogadási piacnál az „Igen” kimenetel akkor válik nyertessé, ha a lehetőségként feltüntetetett két állítás közül valamelyik, esetleg mindkettő megvalósul. Amennyiben a két állítás közül egyik sem valósul meg, akkor a „Nem” kimenetel lesz a nyertes.

  Az „Igen” kimenetel válik nyertessé, ha
  - a Vendégcsapat megnyeri a találkozót,
  - a Hazai csapat kapott gól(ok) mellett győz,
  - a találkozó döntetlennel zárul, de nem 0:0-val.

  Minden más esetben a „Nem” kimenetel válik nyertessé.

 • 1X2

  Egy olyan fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy a fogadásban érintett két résztvevő közül a párosításban elsőként szereplő (1), vagy a második helyen szereplő (2) fél nyeri meg a mérkőzést, illetve a találkozó nem dől el, döntetlenre végződik (X).

 • A mérkőzés győztese

  Egy olyan fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy a fogadásban érintett két résztvevő közül a párosításban elsőként szereplő (1), vagy a második helyen szereplő (2) fél nyeri meg a mérkőzést.

 • Félidő 1X2

  Egy olyan fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy a fogadásban érintett két résztvevő közül a párosításban elsőként szereplő (1), vagy a második helyen szereplő (2) fél vezetésével zárul-e az 1. félidő, illetve döntetlenre áll-e ekkor (X) a mérkőzés.

 • Kétesély

  Egy olyan fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy a mérkőzés milyen eredménnyel (1X2) zárul, azzal a könnyítéssel, hogy ebben az esetben egy-egy kimenetelhez kétféle eredmény tartozik. 

  Ennél a fogadási lehetőségnél az alábbi három kimenetel kerül feltüntetésre (Bayern München – Juventus mérkőzés esetében):

  - Bayern München vagy Döntetlen. Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a Bayern München nyeri meg a mérkőzést, illetőleg, ha a találkozó döntetlen eredménnyel zárul. 
  - Bayern München vagy Juventus. Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a két résztvevő valamelyike megnyeri a mérkőzést. (Tehát a mérkőzés nem döntetlen eredménnyel zárul.) 
  - Juventus vagy Döntetlen. Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a Juventus nyeri meg a mérkőzést, illetőleg, ha a találkozó döntetlen eredménnyel zárul.

 • Félidő kétesély

  Egy olyan fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy a mérkőzés fogadásban megjelölt félideje milyen eredménnyel (1X2) zárul, azzal a könnyítéssel, hogy ebben az esetben egy-egy kimenetelhez kétféle eredmény tartozik. 

  Ennél a fogadási lehetőségnél az alábbi három kimenetel kerül feltüntetésre (Bayern München – Juventus mérkőzés esetében): 

  - Bayern München vagy Döntetlen. Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a Bayern München nyeri meg a jelzett félidőt, illetőleg, ha a találkozó döntetlenre áll ekkor. 
  - Bayern München vagy Juventus. Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a két résztvevő valamelyike nyeri meg a jelzett félidőt. (Tehát a mérkőzés nem döntetlenre áll ekkor.) 
  - Juventus vagy Döntetlen. Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a Juventus nyeri meg a jelzett félidőt, illetőleg, ha a találkozó döntetlenre áll ekkor.

 • Félidő/végeredmény típusú fogadási lehetőség

  Egy olyan fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy a mérkőzés kimenetele miként alakul - félidei megoszlásban. 

  Ennél a fogadási lehetőségnél az alábbi kilenc kimenetel kerül feltüntetésre (Bayern München – Juventus mérkőzés esetében): 

  - Bayern München – Bayern München. Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a Bayern München nyeri meg az első félidőt, illetőleg a mérkőzést is. 
  - Bayern München - Döntetlen. Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a Bayern München nyeri meg az első félidőt, illetőleg a mérkőzés döntetlen eredménnyel zárul. 
  - Bayern München - Juventus. Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a Bayern München nyeri meg az első félidőt, de a mérkőzést a Juventus nyeri meg. 
  - Döntetlen – Bayern München. Nyertessé akkor válik a fogadás, ha az első félidő döntetlen eredménnyel zárul, illetőleg a mérkőzést Bayern München nyeri meg. 
  - Döntetlen - Döntetlen. Nyertessé akkor válik a fogadás, ha az első félidő, illetőleg a mérkőzés is döntetlen eredménnyel zárul. 
  - Döntetlen - Juventus. Nyertessé akkor válik a fogadás, ha az első félidő döntetlen eredménnyel zárul, illetőleg a mérkőzést Juventus nyeri meg. 
  - Juventus – Bayern München. Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a Juventus nyeri meg az első félidőt, de a mérkőzést a Bayern München nyeri meg. 
  - Juventus - Döntetlen. Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a Juventus nyeri meg az első félidőt, illetőleg a mérkőzés döntetlen eredménnyel zárul. 
  - Juventus - Juventus. Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a Juventus nyeri meg az első félidőt, illetőleg a mérkőzést is.

 • Gólszám (több/kevesebb) típusú fogadási lehetőség

  Egy olyan fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy a fogadásban érintett két résztvevő összesített góljaiknak a száma egy meghatározott érték feletti (több), vagy alatti (kevesebb) lesz. Például: „Gólszám 2,5”

  Ennél a fogadási lehetőségnél az alábbi két kimenetel kerül feltüntetésre: 

  - Kevesebb, mint 2,5. Nyertessé akkor válik a fogadás, ha 1, vagy 2 gól születik, illetve ha nem esik gól a mérkőzésen. 
  - Több, mint 2,5. Nyertessé akkor válik a fogadás, ha 3, vagy több gól születik a mérkőzésen.

 • Gólszám típusú (hat kimeneteles) fogadási lehetőség

  Egy olyan fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy a fogadásban érintett két résztvevő összesített góljaiknak a száma pontosan mennyi lesz a mérkőzésen.

  Ennél a fogadási lehetőségnél labdarúgás esetében az alábbi hat kimenetel kerül feltüntetésre: 

  - 0 Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a mérkőzésen nem esik gól. 
  - 1 Nyertessé akkor válik a fogadás, ha pontosan 1 gól születik a mérkőzésen. 
  - 2 Nyertessé akkor válik a fogadás, ha - bármilyen megoszlásban - pontosan 2 gól születik a mérkőzésen. 
  - 3 Nyertessé akkor válik a fogadás, ha - bármilyen megoszlásban - pontosan 3 gól születik a mérkőzésen. 
  - 4 Nyertessé akkor válik a fogadás, ha - bármilyen megoszlásban - pontosan 4 gól születik a mérkőzésen. 
  - 5 Nyertessé akkor válik a fogadás, ha - bármilyen megoszlásban - pontosan 5 gól születik a mérkőzésen. 
  - 6+ Nyertessé akkor válik a fogadás, ha - bármilyen megoszlásban – legalább 6 gól születik a mérkőzésen.

 • Gólszám típusú (négy kimeneteles) fogadási lehetőség

  Egy olyan fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy a fogadásban érintett két résztvevő összesített góljaiknak a száma pontosan mennyi lesz a mérkőzésen, azzal a könnyítéssel, hogy ebben az esetben egy-egy kimenetelhez legalább két gólszám tartozik. 

  Ennél a fogadási lehetőségnél labdarúgás esetében az alábbi négy kimenetel kerül feltüntetésre: 

  - 0-1 Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a mérkőzésen nem esik gól, illetőleg ha pontosan 1 gól születik. 
  - 2-3 Nyertessé akkor válik a fogadás, ha - bármilyen megoszlásban - 2, vagy 3 gól születik a mérkőzésen. 
  - 4-5 Nyertessé akkor válik a fogadás, ha - bármilyen megoszlásban – 4, vagy 5 gól születik a mérkőzésen. 
  - 6+ Nyertessé akkor válik a fogadás, ha - bármilyen megoszlásban – legalább 6 gól születik a mérkőzésen.

 • Félidő gólszám típusú (három kimeneteles) fogadási lehetőség

  Egy olyan fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy a fogadásban érintett két résztvevő összesített góljaiknak a száma pontosan mennyi lesz a fogadásban megjelölt félidőben. 

  Ennél a fogadási lehetőségnél labdarúgás esetében az alábbi három kimenetel kerül feltüntetésre: 

  - 0 Nyertessé akkor válik a fogadás, ha nem születik gól a fogadásban megjelölt félidőben. 
  - 1 Nyertessé akkor válik a fogadás, ha pontosan 1 gól születik a fogadásban megjelölt félidőben. 
  - 2+ Nyertessé akkor válik a fogadás, ha - bármilyen megoszlásban – legalább 2 gól születik a fogadásban megjelölt félidőben.

 • Mindkét csapat szerez gólt

  Egy olyan fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy a fogadásban érintett mind a két csapat szerez-e legalább egy-egy gólt a mérkőzésen. 

  Ennél a fogadási lehetőségnél az alábbi két kimenetel kerül feltüntetésre: 

  - Igen Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a mérkőzésen mind a két csapat szerez legalább egy-egy gólt. 
  - Nem Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a két csapat közül bármelyik nem szerez gólt, illetve a mérkőzésen egyáltalán nem esik gól.

 • Melyik csapat szerzi az első gólt?

  Egy olyan fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy a fogadásban érintett két csapat közül a párosításban elsőként szereplő, vagy a második helyen szereplő fél szerzi meg az első gólt a mérkőzésen.

  Ennél a fogadási lehetőségnél az alábbi három kimenetel kerül feltüntetésre (Bayern München – Juventus mérkőzés esetében): 

  - Bayern München Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a mérkőzés első gólját a Bayern München szerzi. 
  - Nem lesz gól Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a mérkőzésen nem esik gól, vagyis 0-0-s eredménnyel zárul. 
  - Juventus Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a mérkőzés első gólját a Juventus szerzi.

 • Melyik csapat szerzi az utolsó gólt?

  Egy olyan fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelni, hogy a fogadásban érintett két csapat közül a párosításban elsőként szereplő, vagy a második helyen szereplő fél szerzi meg az időben utolsó gólt a mérkőzésen. 

  Ennél a fogadási lehetőségnél az alábbi három kimenetel kerül feltüntetésre (Bayern München – Juventus mérkőzés esetében): 

  - Bayern München Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a mérkőzés utolsó gólját a Bayern München szerzi. 
  - Nem lesz gól Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a mérkőzésen nem esik gól, vagyis 0-0-s eredménnyel zárul. 
  - Juventus Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a mérkőzés utolsó gólját a Juventus szerzi.

 • Hazai csapat góljainak a száma

  Egy olyan fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy a fogadásban érintett két csapat közül a párosításban elsőként szereplő csapat összességében hány gólt szerez a mérkőzésen. 

  Ennél a fogadási lehetőségnél labdarúgás esetében az alábbi négy kimenetel kerül feltüntetésre: 

  - 0 Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a fogadásban érintett két csapat közül a párosításban elsőként szereplő csapat a mérkőzésen nem szerez gólt. 
  - 1 Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a fogadásban érintett két csapat közül a párosításban elsőként szereplő csapat a mérkőzésen csak 1 gólt szerez. 
  - 2 Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a fogadásban érintett két csapat közül a párosításban elsőként szereplő csapat a mérkőzésen pontosan 2 gólt szerez. 
  - 3+ Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a fogadásban érintett két csapat közül a párosításban elsőként szereplő csapat a mérkőzésen legalább 3 gólt szerez.

 • Vendégcsapat góljainak a száma

  Egy olyan fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy a fogadásban érintett két csapat közül a párosításban másodikként szereplő csapat összességében hány gólt szerez a mérkőzésen. 

  Ennél a fogadási lehetőségnél labdarúgás esetében az alábbi négy kimenetel kerül feltüntetésre: 

  - 0 Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a fogadásban érintett két csapat közül a párosításban másodikként szereplő csapat a mérkőzésen nem szerez gólt. 
  - 1 Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a fogadásban érintett két csapat közül a párosításban másodikként szereplő csapat a mérkőzésen csak 1 gólt szerez. 
  - 2 Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a fogadásban érintett két csapat közül a párosításban másodikként szereplő csapat a mérkőzésen pontosan 2 gólt szerez. 
  - 3+ Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a fogadásban érintett két csapat közül a párosításban másodikként szereplő csapat a mérkőzésen legalább 3 gólt szerez.

 • Melyik félidőben lesz több gól?

  Egy olyan fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy a mérkőzés első, vagy a második félidejében esik-e több gól, illetőleg mind a két játékrészben azonos számú gól születik-e. 

  Ennél a fogadási lehetőségnél az alábbi három kimenetel kerül feltüntetésre: 

  - 1. félidőben Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a fogadásban érintett két résztvevő csapat együttesen több gólt ér el a mérkőzés első félidejében, mint a másodikban. 
  - Ugyanannyi Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a fogadásban érintett két résztvevő csapat együttesen pontosan ugyanannyi gólt ér el a mérkőzés első félidejében, mint a másodikban. 
  - 2. félidőben Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a fogadásban érintett két résztvevő csapat együttesen több gólt ér el a mérkőzés második félidejében, mint az elsőben.

 • Hazai csapat kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést

  Egy olyan fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy a fogadásban érintett két résztvevő közül a párosításban elsőként szereplő csapat kap-e legalább egy gólt a mérkőzésen, vagy sem. 

  Ennél a fogadási lehetőségnél az alábbi két kimenetel kerül feltüntetésre: 

  - Igen Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a fogadásban érintett két résztvevő közül a párosításban elsőként szereplő csapat a mérkőzésen egyetlen gólt sem kap. 
  - Nem Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a fogadásban érintett két résztvevő közül a párosításban elsőként szereplő csapat a mérkőzésen (bármennyi) gólt kap.

 • Vendégcsapat kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést

  Egy olyan fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy a fogadásban érintett két résztvevő közül a párosításban másodikként szereplő csapat kap-e legalább egy gólt a mérkőzésen, vagy sem. 

  Ennél a fogadási lehetőségnél az alábbi két kimenetel kerül feltüntetésre: 

  - Igen Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a fogadásban érintett két résztvevő közül a párosításban másodikként szereplő csapat a mérkőzésen egyetlen gólt sem kap. 
  - Nem Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a fogadásban érintett két résztvevő közül a párosításban másodikként szereplő csapat a mérkőzésen (bármennyi) gólt kap.

 • Pontos eredmény

  Egy olyan összetett fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy a fogadásban érintett két résztvevő közül a párosításban elsőként szereplő, vagy a másodikként szereplő csapat szempontjából pontosan (számszerűen) milyen eredménnyel zárul a mérkőzés, illetőleg amennyiben a találkozó döntetlenre végződik, akkor pontosan (számszerűen) mennyi lesz az eredmény. A fogadásra felajánlott kimenetelek között nem kerül feltüntetésre valamennyi lehetséges (számszerű) eredmény-kimenetel, ezért ezekre oly módon lehet együttesen tippelni, hogy a „Más” kimenetelt kell választani. 

  Az ilyen típusú fogadási lehetőség (a Bayern München – Juventus mérkőzés esetében) például a következő formában kerülhet feltüntetésre: 

  „Pontos végeredmény” 

  - Bayern München 1:0 
  - Bayern München 2:0 
  - Bayern München 2:1 
  - Bayern München 3:0 
  - Bayern München 3:1 
  - Bayern München 3:2 
  - Bayern München 4:0 
  - Bayern München 4:1 
  - Bayern München 4:2 
  - Bayern München 5:0 
  - Bayern München 5:1 
  - Bayern München 6:0 
  - Döntetlen 0:0 
  - Döntetlen 1:1 
  - Döntetlen 2:2 
  - Döntetlen 3:3 
  - Juventus 1:0 
  - Juventus 2:0 
  - Juventus 2:1 
  - Juventus 3:0 
  - Juventus 3:1 
  - Juventus 3:2 
  - Juventus 4:0 
  - Juventus 4:1 
  - Juventus 4:2 
  - Juventus 5:0 
  - Juventus 5:1 
  - Juventus 6:0 
  - Más

 • 1. félidő - Pontos eredmény

  Egy olyan összetett fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy a fogadásban érintett két résztvevő közül a párosításban elsőként szereplő, vagy a másodikként szereplő csapat szempontjából pontosan (számszerűen) milyen eredménnyel zárul az 1. félidő, illetőleg amennyiben az 1. játékrész döntetlenre végződik, akkor pontosan (számszerűen) mennyi lesz az eredmény. A fogadásra felajánlott kimenetelek között nem kerül feltüntetésre valamennyi lehetséges (számszerű) eredmény-kimenetel, ezért ezekre oly módon lehet együttesen tippelni, hogy a „Más” kimenetelt kell választani. 

  Az ilyen típusú fogadási lehetőség (a Bayern München – Juventus mérkőzés esetében) például a következő formában kerülhet feltüntetésre: 

  „1. félidő – Pontos eredmény” 

  - Bayern München 1:0 
  - Bayern München 2:0 
  - Bayern München 2:1 
  - Döntetlen 0:0 
  - Döntetlen 1:1 
  - Döntetlen 2:2 
  - Juventus 1:0 
  - Juventus 2:0 
  - Juventus 2:1 
  - Más 

  Nyertessé ezek a kimenetelek közül az válik, amelyik együttesen tartalmazza az 1. félidőt megnyerő csapat nevét és a pontos (számszerű) eredményt, illetőleg amennyiben eldöntetlen a találkozó az 1. játékrészt követően, akkor is a pontos (számszerű) eredményt. Minden olyan esetben, amikor a mérkőzés 1. félideje olyan eredménnyel zárul, ami nincs a fogadási lehetőségben részletezve - tehát a fogadásra felajánlott kimenetelek között nem található olyan, amelyik tartalmazza a győztes csapat nevét, vagy a döntetlen megnevezést és ehhez kapcsolódóan a pontos (számszerű) eredményt egyszerre -, akkor a „Más” kimenetel válik nyertessé. (Ebben a példában a három-három különböző Bayern München és Juventus győzelem, illetőleg döntetlen is szerepel, de amennyiben a Bayern München 3:1-re, vagy a Juventus 4:0-ra nyerné az 1. félidőt, vagy 3:3-al fejeződik be az 1. játékrész, akkor az utóbbi három esetben egyaránt a „Más” kimenetel válik nyertessé.) Nem nyertes az a fogadási kimenetel, amelyiknél csak az 1. félidőt megnyerő csapat neve, illetőleg a döntetlen megnevezés szerepel, de a pontos (számszerű) eredmény nem egyezik a ténylegessel. Hasonlóan nem nyertes az a fogadási kimenetel, amelyiknél a pontos (számszerű) eredmény ugyan szerepel, viszont a nyertes csapat neve nem egyezik a ténylegessel.

 • Nyertes különbség

  Egy olyan összetett fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell egyidejűleg megtippelnie, hogy a fogadásban érintett két csapat közül a párosításban elsőként szereplő (hazai), vagy a második helyen szereplő (vendég) fél nyeri meg a mérkőzést, illetve a találkozó döntetlenre végződik, továbbá amennyiben eldől a találkozó még azt is, hogy a győztes csapat mekkora gólkülönbséggel nyer. 

  Ennél a fogadási lehetőségnél kézilabda esetében az alábbi hét kimenetel kerül feltüntetésre: 

  - Döntetlen Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a mérkőzés döntetlen eredménnyel zárul. 
  - Hazai csapat 10-nél több góllal nyer Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a hazai csapat nyeri meg a mérkőzést oly módon, hogy legalább 11 góllal többet ér el ellenfelénél. 
  - Hazai csapat 6-10 góllal nyer Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a hazai csapat nyeri meg a mérkőzést oly módon, hogy legalább 6, de legfeljebb 10 góllal ér el többet ellenfelénél. 
  - Hazai csapat 1-5 góllal nyer Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a hazai csapat nyeri meg a mérkőzést oly módon, hogy legfeljebb 5 góllal ér el többet ellenfelénél. 
  - Vendégcsapat 1-5 góllal nyer Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a vendégcsapat nyeri meg a mérkőzést oly módon, hogy legfeljebb 5 góllal ér el többet ellenfelénél. 
  - Vendégcsapat 6-10 góllal nyer Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a vendégcsapat nyeri meg a mérkőzést oly módon, hogy legalább 6, de legfeljebb 10 góllal ér el többet ellenfelénél. 
  - Vendégcsapat 10-nél több góllal nyer Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a vendégcsapat nyeri meg a mérkőzést oly módon, hogy legalább 11 góllal ér el többet ellenfelénél.

 • Nyertes különbség (kosárlabda esetén)

  Egy olyan összetett fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell egyidejűleg megtippelnie, hogy a fogadásban érintett két csapat közül a párosításban elsőként szereplő (hazai), vagy a második helyen szereplő (vendég) fél nyeri meg a mérkőzést, továbbá még azt is, hogy a győztes csapat mekkora pontkülönbséggel nyer. (Kosárlabda esetében vannak olyan fogadási lehetőségek, amelyeknél döntetlen eredmény esetén hosszabbítás dönt a mérkőzés győztesének a kilétéről.) 

  Ennél a fogadási lehetőségnél az alábbi hat kimenetel kerül feltüntetésre: 

  - Hazai csapat 10-nél több ponttal nyer Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a hazai csapat nyeri meg a mérkőzést oly módon, hogy legalább 11 ponttal többet ér el ellenfelénél. 
  - Hazai csapat 6-10 ponttal nyer Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a hazai csapat nyeri meg a mérkőzést oly módon, hogy legalább 6, de legfeljebb 10 ponttal ér el többet ellenfelénél. 
  - Hazai csapat 1-5 ponttal nyer Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a hazai csapat nyeri meg a mérkőzést oly módon, hogy legfeljebb 5 ponttal ér el többet ellenfelénél. 
  - Vendégcsapat 1-5 ponttal nyer Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a vendégcsapat nyeri meg a mérkőzést oly módon, hogy legfeljebb 5 ponttal ér el többet ellenfelénél. 
  - Vendégcsapat 6-10 ponttal nyer Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a vendégcsapat nyeri meg a mérkőzést oly módon, hogy legalább 6, de legfeljebb 10 ponttal ér el többet ellenfelénél. 
  - Vendégcsapat 10-nél több ponttal nyer Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a vendégcsapat nyeri meg a mérkőzést oly módon, hogy legalább 11 ponttal ér el többet ellenfelénél.

 • Ki nyeri? típusú fogadási lehetőség

  Egy olyan fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy egy hosszabb, összetettebb versenysorozatot - több mérkőzésből, futamból, fordulóból stb. álló bajnokságot, tornát - ki nyer meg. (Így például lehet fogadni labdarúgó-bajnokságok, tenisztornák győztesére akár már a fordulók, selejtező-mérkőzések során is, stb.) Nyertessé a fogadásra felajánlott kimenetelek közül az válik, amelyik tartalmazza a győztes megnevezését. 
  Amennyiben a fogadásra felajánlott kimenetelek között nincs külön nevesítve valamennyi lehetséges győztes, akkor erre a kimenetelre oly módon lehet tippelni, hogy a „Más” kimenetelt kell választani.

 • Összpontszám (több/kevesebb) fogadási lehetőség

  Egy olyan fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy az adott mérkőzésen a két résztvevő összesített pontjainak a száma egy meghatározott érték feletti (több), vagy alatti (kevesebb) lesz. Például: „Pontszám 154,5” 

  Ennél a fogadási lehetőségnél az alábbi két kimenetel kerül feltüntetésre: 

  - Kevesebb, mint 154,5. Nyertessé akkor válik a fogadás, ha 154, vagy kevesebb, mint 154 pont születik a mérkőzésen. 
  - Több mint 154,5. Nyertessé akkor válik a fogadás, ha 155, vagy több pont születik a mérkőzésen.

 • Játékrész - pontszám (több/kevesebb) fogadási lehetőség

  Egy olyan fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy az adott mérkőzés 1. félidejének befejezésekor a két résztvevő összesített pontjainak a száma egy meghatározott érték feletti (több) vagy alatti (kevesebb) lesz. Például: „1. félidő - Pontszám 93,5” 

  Ennél a fogadási lehetőségnél az alábbi két kimenetel kerül feltüntetésre: 

  - Kevesebb, mint 93,5 Nyertessé akkor válik a fogadás, ha összességében 93 vagy kevesebb pont születik a mérkőzés 1. félidejének a befejezéséig. 
  - Több, mint 93,5 Nyertessé akkor válik a fogadás, ha összességében 94 vagy, több pont születik a mérkőzés 1. félidejének a befejezéséig.

 • Hendikep típusú (két kimeneteles) fogadási lehetőség

  Egy olyan fogadási lehetőség, amelynek során a fogadásban érintett két résztvevő közül az egyik - az adott fogadásra vonatkoztatva - előnnyel indul a másikkal szemben. A meghatározott előny nagysága, mértéke előzetesen feltüntetésre kerül. Például: „Hendikep – 7,5” 

  Ennél a fogadási lehetőségnél az alábbi két kimenetel kerül feltüntetésre (Virtus Bologna – Avellino mérkőzés esetében): 

  - Virtus Bologna -7,5. Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a Virtus Bologna legalább 8 góllal nyeri meg a mérkőzést. 
  - Avellino +7,5. Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a Virtus Bologna legfeljebb 7 góllal nyeri meg a mérkőzést, illetőleg minden olyan esetben, amikor nem nyer.

 • 1. félidő - Hendikep típusú (két kimeneteles) fogadási lehetőség

  Egy olyan fogadási lehetőség, amelynek során a fogadásban érintett két résztvevő közül az egyik - az adott fogadási lehetőségre vonatkoztatva - előnnyel indul a másikkal szemben az 1. félidő eredményének tekintetében. A meghatározott előny nagysága, mértéke előzetesen feltüntetésre kerül. Például: „1. félidő - Hendikep -0,5” 

  Ennél a fogadási lehetőségnél az alábbi két kimenetel kerül feltüntetésre (Washington – Chicago mérkőzés esetében): 

  - Washington -0,5 Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a Washington legalább 1 ponttal megnyeri a mérkőzés 1. félidejét. 
  - Chicago +0,5 Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a Chicago legalább 1 ponttal megnyeri a mérkőzés 1. félidejét, illetőleg ha a találkozó döntetlenre áll ekkor.

 • Hendikep típusú (három kimeneteles) fogadási lehetőség

  Egy olyan fogadási lehetőség, amelynek során a fogadásban érintett két résztvevő közül az egyik - az adott fogadásra vonatkoztatva - előnnyel indul a másikkal szemben. A meghatározott előny nagysága, mértéke előzetesen feltüntetésre kerül. Például: „Hendikep 0:2” 

  Ennél a fogadási lehetőségnél az alábbi három kimenetel kerül feltüntetésre (Bayern München – Juventus mérkőzés esetében): 

  - Bayern München. Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a Bayern München 3 góllal, vagy nagyobb különbséggel nyeri meg a mérkőzést. 
  - Döntetlen. Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a Bayern München pontosan 2 gól különbséggel nyeri meg a mérkőzést. 
  - Juventus. Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a Bayern München 1 gól különbséggel nyeri meg a mérkőzést, illetőleg minden olyan esetben, amikor nem nyer.

 • Pontos eredmény - 1. félidő/Végeredmény

  Egy olyan összetett fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy milyen eredménnyel zárul az 1. félidő, továbbá azt hogy maga a mérkőzés (rendes játékidőben) milyen eredménnyel zárul. A fogadásra felajánlott kimenetelek között nem kerül feltüntetésre valamennyi lehetséges (számszerű) eredmény-kimenetel, ezért ezekre oly módon lehet együttesen tippelni, hogy a „4+” kimenetelt kell választani.

  Az ilyen típusú fogadási lehetőség (a Brazília – Horvátország mérkőzés esetében) például a következő formában kerülhet feltüntetésre:

  „ Pontos eredmény - 1. félidő/Végeredmény”

  Döntetlen 0:0/Döntetlen 0:0
  Döntetlen 0:0/Brazília 1:0
  Döntetlen 0:0/Brazília 2:0
  Döntetlen 0:0/Brazília 2:1
  Döntetlen 0:0/Brazília 3:0
  Döntetlen 0:0/Döntetlen 1:1
  Döntetlen 0:0/Horvátország 1:0
  Döntetlen 0:0/Horvátország 2:0
  Döntetlen 0:0/Horvátország 2:1
  Döntetlen 0:0/Horvátország 3:0
  Döntetlen 0:0/4+
  Brazília 1:0/Brazília 1:0
  Brazília 1:0/Brazília 2:0
  Brazília 1:0/Brazília 2:1
  Brazília 1:0/Brazília 3:0
  Brazília 1:0/Döntetlen 1:1
  Brazília 1:0/Horvátország 2:1
  Brazília 1:0/4+
  Brazília 2:0/Brazília 2:1
  Brazília 2:0/Brazília 3:0
  Brazília 2:0/4+
  Brazília 2:1/Brazília 2:1
  Brazília 2:1/4+
  Brazília 3:0/Brazília 3:0
  Brazília 3:0/4+
  Döntetlen 1:1/Döntetlen 1:1
  Döntetlen 1:1/Brazília 2:1
  Döntetlen 1:1/Horvátország 2:1
  Döntetlen 1:1/4+
  Horvátország 1:0/Horvátország 1:0
  Horvátország 1:0/Horvátország 2:0
  Horvátország 1:0/Horvátország 2:1
  Horvátország 1:0/Horvátország 3:0
  Horvátország 1:0/Döntetlen 1:1
  Horvátország 1:0/Brazília 2:1
  Horvátország 1:0/4+
  Horvátország 2:0/Horvátország 2:0
  Horvátország 2:0/Horvátország 2:1
  Horvátország 2:0/Horvátország 3:0
  Horvátország 2:0/4+
  Horvátország 2:1/Horvátország 2:1
  Horvátország 2:1/4+
  Horvátország 3:0/Horvátország 3:0
  Horvátország 3:0/4+
  4+/4+

  Nyertessé ezek a kimenetelek közül az válik, amelyik együttesen tartalmazza az 1. félidőt megnyerő csapat nevét és a pontos eredményt, illetőleg amennyiben a találkozó az 1. játékrészt követően döntetlenre áll, akkor is a pontos eredményt, továbbá a mérkőzést megnyerő csapat nevét és a pontos eredményt, illetőleg amennyiben döntetlennel zárul a találkozó, akkor is a pontos eredményt, a következő mondatban leírtak figyelembe vétele mellett. Abban az esetekben, amikor valaki az 1. félidő, vagy a mérkőzés eredményére vonatkozóan a „4+” lehetőséget választotta, akkor válik nyertessé, ha a választott időszakban (1. félidő, vagy a mérkőzés végén) - függetlenül a gólok megoszlásától - négy, vagy több gól született. (Például a „4+” kell jelölni, ha valaki 2-2-ös döntetlent, vagy akár 5-2-es győzelmet szeretne megfogadni.)

 • Fogyasztóvédelmi tájékoztató

  Tisztelt Játékosaink!

  Általános információkért, panaszaival és észrevételeivel, valamint az elektronikus játék és fogadási lehetőségekkel kapcsolatban az alábbi elérhetőségek valamelyikén érheti el telefonon vagy írásban ügyfélszolgálatunkat:

  06-1/201-0580 vagy 06-1/201-0617

  Az ügyfélszolgálat elérhető:

  Hétfő – Vasárnap: 7:00 – 23:00

  E-mail cím: ugyfelszolgalat@szerencsejatek.hu

  Honlap: www.szerencsejatek.hu

  Fax: 06-1/224-3512

  Postacím: Szerencsejáték Zrt.

  1015 Budapest, Csalogány utca 30-32.

   

  Panaszának elutasítása esetén Ön a lakóhelye, tartózkodási helye szerint illetékes hatóságoknál kezdeményezhet további eljárást, melyek elérhetőségeiről itt tájékozódhat:

   

  Békéltető testületek elérhetősége: http://bekeltetes.hu

   

  Fogyasztóvédelmi ügyekben a lakóhelye szerint illetékes járási hivatalhoz illetve a megyeszékhelye szerinti járási hivatalhoz fordulhat.

   

  Járáskereső: http://jarasinfo.gov.hu

   

  Állami felügyeleti szerv:

   

  Szerencsejáték Felügyelet

  Címe: 1051 Budapest, Sas u. 20-22., Postafiók: 1372 Budapest, Pf. 431.

  Telefonszáma: 06-1-550-2500 (Központi Ügyfélszolgálati Iroda), E-fax: 06-1-550-2495

  Elektronikus elérhetősége: E-mail cím: szf@szf.gov.hu, sajto@szf.gov.hu

  Holnap: http://szf.gov.hu

Használati útmutatók

Az alábbi videós útmutatókban megtalálod a megújult Tippmix játékkal kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat!

Tippmix reklámfilm zene

A reklámfilm zenéje letölthető a következő linkre kattintva: Letöltés