Töltsd le a megújult Tippmix Radar alkalmazást!

Töltsd le a megújult Tippmix Radart!

Bemutatjuk a Szerencsejáték Zrt. hivatalos Tippmix és V-sport szelvényösszeállító és -követő mobilalkalmazását!

Lépj szintet a Tippmix Radarral!

A sportfogadás sosem volt még ilyen egyszerű és kényelmes! A Tippmix Radar a teljes Tippmix és V-sport fogadási kínálatot hozza el a zsebedbe, hogy könnyedén összeállíthasd szelvényeidet bárhol, bármikor!

Az alkalmazás lehetővé teszi a játékba küldött szelvényeid, illetve a megfogadott, vagy a téged érdeklő sportesemények alakulásának nyomon követését. Rendszeresen aktualizálja szelvényeid és a megfogadott események státuszát, illetve igényeidtől függően push üzeneteket küld számodra ezekről.

Töltsd le most, és lépj szintet a fogadásban!

9 érv, hogy még ma letöltsd az alkalmazást!

Teljes fogadási kínálat

A teljes Tippmix és V-sport kínálatot elérheted, így könnyedén megtalálhatod a számodra érdekes eseményeket.

Digitális szelvényösszeállítás

Mobiltelefonra optimalizáltan állíthatod össze fogadásaidat – könnyebben és gyorsabban, mint valaha!

Integrált Lottózókereső

A beépített térképes üzletkeresővel pillanatok alatt megtalálhatod a hozzád legközelebb eső fogadási pontokat.

Egyszerű szelvénybeolvasás

Minden eddiginél egyszerűbben követheted nyomon fogadásaidat a beépített szelvénybeolvasóval.

Személyre szabott értesítések

Igényeidnek megfelelően iratkozhatsz fel push üzenetekre, hogy gyorsan értesülhess mindenről, ami érdekel.

Praktikus eseménykereső

A szűrőkkel könnyedén átláthatod a teljes kínálatot és megtalálhatod a számodra érdekes eseményeket!

Kedvencekhez adás

Elmentheted kedvenc csapataidat, sportolóidat, eseményeidet, sportágaidat és bajnokságaidat.

Beépített statisztika

Részletes statisztikákat érhetsz el a meccsek kapcsán, így tájékozódhatsz fogadásaid megtétele előtt.

Promóciók elérése

Elsők között értesülhetsz legújabb akcióinkról, nyereményjátékainkról, az alkalmazásban elérve azok részleteit!

Kiemelt funkciók, amiket csak nálunk érsz el!

Digitális szelvénykezelés

Állítsd össze digitálisan Tippmix és V-sport szelvényeidet könnyebben és gyorsabban a Szelvényeim menüpontban, mint valaha, küldd játékba őket a hozzád legközelebb eső fogadóponton, majd ellenőrizd szelvényeidet minden eddiginél egyszerűbben a beépített szelvénybeolvasónak köszönhetően mobilra optimalizált környezetben!

Push üzenet értesítők

Iratkozz fel a csak a Tippmix Radar által biztosított push üzenetekre az Értesítések menüpontban, és értesülj elsők között az akcióinkról, nyereményjátékainkról, a beolvasott szelvényeid eredményeiről, illetve az általad megfogadott, vagy a téged érdeklő sportesemények alakulásáról (pl.: mérkőzések kezdete, gólok, piroslapok).

Promóciók első kézből

Keresd fel a Promóciók menüpontot, és legyél képben a legfrissebb akcióinkkal, nyereményjátékainkkal közvetlenül az alkalmazásban elérve azok részleteit. Legújabb ajánlatainkról nem csak részletesen tájékozódhatsz, hanem feliratkozásod esetén elsőként értesülhetsz ezek indulásáról, illetve közeledő lezárásukról.

Értékeld a Tippmix Radart
Te is az alkalmazásáruházakban!

Gyakran ismételt kérdések

Mire jó a Tippmix Radar?

A Tippmix Radar a Szerencsejáték Zrt. hivatalos Tippmix szelvényösszeállító és -követő mobilalkalmazása. A főbb funkciók, amiket kínálunk vele számodra:
- a teljes Tippmix fogadási kínálat megjelenítése (hagyományos sportfogadás, e-sport és V-sport fogadás);
- Tippmix és V-sport segédszelvények összeállítása az alkalmazásba beépített önkiszolgáló funkció használatával; szelvényazonosítók létrehozása;
- Tippmix és V-sport fogadószelvények beolvasása a szelvények vonalkódjainak beszkennelésével vagy azok azonosító számainak manuális begépelésével;
- a beolvasott szelvények státuszának (nyertes vagy nem nyertes) és a megtett fogadások nyomon követésének támogatása;
- személyre szabható push üzenet értesítőkre feliratkozás sportáganként, mérkőzésenként, szelvényenként, illetve marketing push üzenet értesítési lehetőség;
- üzletkereső funkció térképes megjelenítéssel.
Fontos, hogy Tippmix vagy V-sport fogadást az alkalmazáson keresztül nem tudsz játékba küldeni, az csak a szelvényeid digitális összeállítását, kezelését támogatja.

Mivel tud többet a Tippmix Radar, mint a www.tippmix.hu?

A Tippmix Radart teljeskörűen mobiltelefonra optimalizáltuk, így az egyszerűbben és gyorsabban használható telefonról.
Sőt, a már játékba küldött Tippmix és V-sport szelvényeidet az alkalmazásban nyomon is tudod követni a szelvények készülékedbe történő beolvasása után. Push üzenet értesítőkre szintén csak az alkalmazásban tudsz feliratkozni, hogy azonnal értesülhess a megfogadott, vagy téged érdeklő mérkőzések alakulásáról, a szelvényeid kiértékeléséről, vagy éppen akcióinkról, nyereményjátékainkról.

Szükséges regisztráció a Tippmix Radar használatához? Vannak korlátai a használatnak?

Az alkalmazás letöltéséhez és használatához regisztrációra nincsen szükséged, külön felhasználói fiók létrehozása nélkül tudod azt használni.
A használat továbbá teljesen ingyenes, viszont csak 18 éven felülieknek és csak Magyarországon engedélyezett.

Hogyan tudom játékba küldeni a Tippmix Radarban összeállított fogadásaimat?

A Tippmix Radarban összeállított fogadásaidat valamelyik terminállal rendelkező értékesítőhelyünkön tudod játékba küldeni az alkalmazás által megjelenített fogadási kód bediktálásával.
Fontos, hogy a fogadási kódok a létrehozásuktól számítva 2 órán keresztül érvényesek, utána érvényességüket veszítik, azaz ennyi időn belül tudod felhasználni őket.

Hogyan lehet beolvasni a Tippmix Radarba a Tippmix és V-sport fogadószelvényeket?

Játékba küldött Tippmix és V-sport fogadószelvényeid beolvasását azok vonalkódjainak „beszkennelésével” végezheted el mobilkészüléked kamerájának a használatával. A kamerával történő beolvasás mellett lehetőséged van manuálisan is hozzáadni a szelvényeidet.

Miért nem jelenik meg minden információ a fogadószelvényemmel kapcsolatban a Tippmix Radarban?

A Tippmix Radar jelenlegi verziójában még nem minden információt tudunk megjeleníteni a szelvényeidről, de már dolgozunk a fejlesztésen, hogy a későbbiekben teljeskörűen láthass minden számodra fontos információt. A fogadásod valamennyi részletét a papíralapú fogadószelvényeden találod meg.

Miért változnak meg a Tippmix Radarban megjelenített információk a fogadószelvényemmel kapcsolatban?

A Tippmix Radar rendszeresen aktualizálja a fogadószelvényeddel kapcsolatos információkat, hogy mindig az aktuális állapotot láthasd az általad megfogadott események alakulásáról, illetve a szelvényeddel még elérhető maximális nyereményről.

Mi a helyzet akkor, ha a Tippmix Radar által megjelenített információk eltérnek a fogadószelvényemen láthatóktól?

Előfordulhatnak ilyen esetek például a Tippmix Radar által használt kerekítési logika, vagy a beolvasott szelvényeid státuszának rendszeres aktualizálása következtében.
Fontos, hogy az alkalmazásban megjelenített információk csak tájékoztató jellegűek, minden esetben a papíralapú fogadószelvényeden látható információk a hitelesek.

A Tippmix Radarba beolvasott fogadószelvényekkel kapcsolatos információk felmutatása feljogosít nyereményátvételre?

Nem! Nagyon fontos, hogy minden esetben kizárólag a papíralapú fogadószelvényed jogosít fel nyeremény átvételre függetlenül attól, hogy szelvényedet beolvastad az alkalmazásba, vagy sem.

Milyen push üzenet értesítőkre van lehetőségem feliratkozni a Tippmix Radarban?

Az alábbi témakörökben tudsz értesítőket kérni a Tippmix Radartól:
- Marketing értesítések: ha elsők között szeretnél értesülhetni a meghirdetett akcióinkról, nyereményjátékainkról, egyéb marketing tartalmú üzeneteinkről.
- Szelvényértesítések: ha gyorsan szeretnéd megtudni, hogy az alkalmazásba beolvasott szelvényeiddel nyertél, vagy sem.
- Sportesemények: ha azonnal szeretnél értesülni az általad megfogadott, vagy téged érdeklő események alakulásáról (pl.: mérkőzések kezdete, gólok, piroslapok)

Miért nem kapok minden esetben push üzenet értesítőt a Tippmix Radartól annak ellenére, hogy feliratkoztam az Értesítések menüpontban rá?

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a lehető legtöbb eseményről, illetve eseménytípusról kaphass push üzenet értesítőket. Ezzel együtt a világon számos olyan esemény megrendezésére kerül sor, amelyek esetében nem tudjuk neked ezt a szolgáltatást biztosítani.
Emellett előállhatnak olyan technikai jellegű körülmények, amelyek a feliratkozásod ellenére végül nem teszik lehetővé az üzenetek kiküldését. Továbbá néha megtörténhet, hogy az adott üzenet kiküldésre kerül, de valamilyen technikai probléma miatt a készüléked azt nem tudja fogadni (pl.: ha túl régen indítottad újra).

A Tippmix Radarban elérhető a Játékoskártya, be tudom azt olvasni az alkalmazás segítségével?

Nem, az alkalmazásban semmilyen formában nem jelenik meg a Játékoskártya.

Miért nem lehet letölteni bizonyos készülékekre a Tippmix Radart?

Bizonyos régebbi készülékek esetében előfordulhat szoftverbiztonsági okokból, hogy a Tippmix Radar telepítése nem támogatott, így annak letöltése nem lehetséges az alkalmazásáruházakból.
Androidos készülék (pl.: Google Pixel, Samsung, Xiaomi) esetében minimum Android 10, iPhone készülék esetében minimum iOS 15.0 operációs rendszerrel kompatibilis az alkalmazás.

Miért nem elérhető a Tippmix Radar 18 éven aluliak számára?

Magyarországon szerencsejátékban 18 éven aluli személyek nem vehetnek részt. Társaságunk kiemelt védelemben részesíti a kiskorúakat, akik vonatkozásában mind az értékesítés, mind pedig a marketing kommunikáció során megkülönböztetett figyelmet fordítunk. Miután a Tippmix Radar a szerencsejátékban történő részvételt támogatja, természetesen nem tesszük lehetővé számukra az alkalmazás letöltését, illetve használatát.

Miért nem fut a Tippmix Radar külföldön?

Társaságunknak kizárólag Magyarországon van engedélye szerencsejáték szervezésére. Miután a Tippmix Radar a szerencsejátékban történő részvételt támogatja, természetesen nem tesszük lehetővé az alkalmazás külföldön történő letöltését, illetve használatát.

Hova tudok fordulni, ha nehézségeim, kérdéseim, ötleteim merülnek fel a Tippmix Radarral kapcsolatban?

A Tippmix Radar mobilalkalmazással kapcsolatos észrevételeket, javaslatokat a következő címre várjuk: tippmixradar@szerencsejatek.hu
Nagyban tudod segíteni a munkánkat, ha probléma esetén megírod nekünk, hogy milyen készüléket, illetve operációsrendszert használsz, továbbá minden egyéb olyan információt, ami segít minket, hogy megoldást tudjunk nyújtani részedre.
Általános információkért, panaszaiddal és észrevételeiddel, valamint az elektronikus játék és fogadási lehetőségekkel kapcsolatban fordulj bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz az ugyfelszolgalat@szerencsejatek.hu email címen vagy pedig a +36 1 201 0580 telefonszámon.

Hol értékelhetem a Tippmix Radart?

Android készülék esetében a Google Play Áruházban, iOS készülék esetében pedig az Apple App Store-ban tudod értékelni a Tippmix Radart. Észrevételeidet továbbá szívesen fogadjuk a tippmixradar@szerencsejatek.hu email címen is.

Kapcsolat

Általános információkért, panaszaiddal és észrevételeiddel valamint az elektronikus játék és fogadási lehetőségekkel kapcsolatban fordulj bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz:

ugyfelszolgalat@szerencsejatek.hu

+36 1 201 0580

A Tippmix Radar mobilalkalmazással kapcsolatos észrevételeket, javaslatokat az alábbi címre várjuk:

tippmixradar@szerencsejatek.hu