Virtuális sport
Eredmények
Sorszám Esemény, időpont Hazai Döntetlen Vendég Piacok
{{VSportWidget.remainingCount(event)}}
Nincs találat.
Sorszám Esemény, időpont Hazai Döntetlen Vendég Piacok
{{vSportOutrightWidget.remainingCount(event)}}
Nincs találat.

A csapat- és játékosnevek kitaláltak, mindennemű egyezés a valósággal kizárólag a véletlen műve.
A részvételi szabályzat megtekintéséhez kattints ide.

Segítünk

Gyakori kérdések

 • Mi lesz a héten a V-sport kínálat?

  Ezen a héten a terminálon játszható V-sporton a következő bajnokságokra tudsz fogadni:

  Hétfőtől vasárnapig, 05:00-00:00 között:

  1. csatorna: Virtuális Premier Liga
  2. csatorna: Virtuális Spanyol Liga

 • Mi az a V-sport?

  A V-sport egy terminálon keresztül megjátszható fogadási lehetőség, ahol jövőbeli virtuális mérkőzések kimenetére fogadhatsz. Ezek a mérkőzések nem a valóságban kerülnek megrendezésre és nem hús-vér játékosok és csapatok játszák. A mérkőzések kimenetelének meghatározása véletlen-számgenerátorral történik a virtuális térben. Nincs fizikai pálya, nincsenek edzők vagy nézők a lelátón csak virtuális formában. Az egyetlen dolog, ami valós, az a fogadás izgalma és a nyerés lehetősége.

 • Mi a V-sport fogadás lényege?

  A V-sport mérkőzések esetében a Tippmix fogadásoknál megszokott piacok kimeneteleire felkínált nyereményszorzókkal (oddsokkal) teheted meg tippjeidet. Fontos azonban, hogy a Tippmix és a V-sport eseményeket egy szelvényen (kötésben) nem tudod megfogadni!

 • Ne maradj ki az izgalomból! Nézd meg a V-sport kínálatot és próbáld ki te is!

  A V-sport eseményekre a Szerencsejáték Zrt. értékesítőhelyein van lehetőséged fogadni. A terminálon játszható V-sport hivatalos ajánlatát a www.tippmix.hu/v-sport oldalon, illetve a Tippmix Radar mobilalkalmazásban találod meg, ahol a fogadható bajnokság aktuális és következő fordulójának mérkőzéseire adhatod le tippjeidet. Ezen az oldalon, illetve a mobilalkalmazásban az önkiszolgáló funkciót használva a szelvényedet is összeállíthatod.

  A V-sport eseményekre a fogadásod a V-sport segédszelvényen, gépi- vagy önkiszolgáló fogadással tudod megtenni. Egy fogadásban legfeljebb 8 esemény kimenetelére tippelhetsz.

 • Milyen kimenetelekre fogadhatsz?

  A V-sport eseményekhez a „hagyományos” sportfogadásból ismert piacok és kimenetelek tartoznak. Így fogadásokat köthetsz többek között 1X2, 1. félidő - 1X2 vagy Gólszám típusú piacokra (mérkőzés előtti fogadások).

  A V-sport eredmények megállapítása RNG, vagyis véletlen-számgenerátor használatával történik.

 • Mikortól fogadhatsz egy V-sport eseményre?

  A fogadás kezdetét onnantól számítjuk, hogy az adott V-sport esemény elérhetővé válik az ajánlatban. A fogadás vége mindig a mérkőzésnél feltüntetett kezdési időponttal egyezik meg.

 • Hol tudod megnézni a V-sport eredményeket?

  A V-sport eredményeket a www.tippmix.hu/v-sport aloldalon, a V-sport eredményekre kattintva éred el, ahol a fogadószelvényeden szereplő V-sport események azonosítójának (sorszámának) megadását követően tudod megtekinteni az események és az eseményekhez tartozó piacok hivatalos eredményét.

  Azt, hogy a fogadószelvényeddel nyereményt értél-e el, a terminállal ellátott értékesítőhelyeken a terminálon keresztül történő beolvasással ellenőriztetheted, vagy pedig a Tippmix Radar használatával nézheted meg az alkalmazásba történő szelvénybeolvasást követően.

 • Miért érdemes V-sport eseményekre fogadni?

  vA V-sport fogadás egyik fő előnye, hogy a nap bármely szakaszában játszható, továbbá nincs szükség a csapatok háttérismeretére és az aktuális formájuk előtörténetére. A bajnokságok fordulói (meccsnapjai) 7-8 perc alatt követik egymást, az eredmények azonnal kiértékelődnek.

 • Hol tudod követni a V-sport meccseket?

  A www.tippmix.hu/v-sport aloldalon, illetve a Tippmix Radar mobilalkalmazásban megtekinthető teljes V-sport fogadási ajánlat mellett, az aktuálisan fogadható V-sport bajnokság fogadási ajánlata (kivonatos formában, sportágtól függően általában 10 piac) az értékesítőhelyeken kihelyezett készülékeken is elérhető. Ugyanitt van lehetőséged a mérkőzésekhez tartozó videóanimációk megtekintésére, valamint a mérkőzésekhez tartozó eredmények követésére (kivonatos formában).

  Amennyiben az értékesítőhely két kijelzőn jeleníti meg a fogadható V-sport bajnokságot, úgy:

  • az első képernyőn az aktuális forduló meccseihez tartozó fogadható piacok (kivonatos formában), a mérkőzések videóanimációi (egyszerre csak egy) és az eredmények tekinthetők meg (kivonatos formában);
  • a második képernyőn pedig a következő forduló meccseihez tartozó fogadható piacok (kivonatos formában) jelennek meg.

  A képernyőn megjelenő fogadási ajánlat alapján a V-sport segédszelvényt is ki tudod tölteni. Keresd meg a mérkőzések előtt megjelenő számazonosítót, valamint a piacok előtt megjelenő kétjegyű azonosítót! Az így összeállított esemény sorszámát kell a V-sport segédszelvényen bejelölnöd!

 • Hogyan épül fel egy bajnokság fordulója?

  Egy bajnoksághoz tartozó forduló (meccsnap) 3 szakaszból áll:

  • Fogadási szakasz: ebben az időtartamban van lehetőség az adott forduló (meccsnap) eseményeire fogadást tenni egészen az eseményeknél megjelölt kezdési időpontig.
   • Bajnokságtól függően ez kb. 3,5-4 perces időt jelent.
  • Mérkőzés szakasz: ebben az időtartamban tekinthető meg az egyes meccsekhez tartozó videóanimáció, amely kivonatos összefoglalót tartalmaz a mérkőzések legfontosabb pillanatairól (gólok, helyzetek, büntetőrúgások, stb.)
   • Bajnokságtól függően ez kb. 2-2,5 perces időt jelent.
  • Eredmény szakasz: ebben az időtartamban van lehetőség az adott forduló (meccsnap) eseményeihez tartozó piacok eredményeinek megtekintésére.
   • Bajnokságtól függően ez kb. 1-1,5 perces időt jelent.