Növeld nyerési esélyeid az Ázsiai piacokkal!

Ha fogadásod vesztes lesz, akkor akár teljes téted vagy annak egy részét is visszakaphatod még!

Fogadj az ázsiai piacokra, és nyerj! Az ázsiai hendikep és gólszám (együtt: ázsiai fogadások) speciális fogadási lehetőségek. Négyféle típus közül választhatsz: normál és dupla ázsiai hendikep, illetve normál és dupla ázsiai gólszám. Ha fogadásoddal nem nyersz, még egyes kimenetelek kedvezhetnek neked, és teljes téted vagy annak egy részét visszakaphatod!

Jelenleg labdarúgásra kínált gólszám

A jelenleg labdarúgásra kínált gólszám esetében arra fogadhatsz, hogy a két csapat lőtt góljainak száma több, vagy kevesebb lesz az általad megtett számnál. Tipikus példája a „Gólszám 2,5” fogadási lehetőség. Ebben az esetben:

 • A „Kevesebb, mint 2,5” fogadással akkor nyersz, ha 0, 1, vagy 2 gól születik a mérkőzésen.
 • A „Több mint 2,5” fogadással akkor nyersz, ha 3, vagy több gól születik a mérkőzésen.

Példa

A jelenleg labdarúgásra kínált gólszám piac esetében arra fogadhatsz, hogy több vagy kevesebb gól lesz-e a mérkőzésen.

Normál ázsiai gólszám

Miben különbözik a normál ázsiai gólszám az eddig kínált gólszámtól?

Amíg a jelenleg labdarúgásra kínált gólszámnál egy fogadás nyertes, vagy vesztes, addig a normál ázsiai gólszámnál bizonyos eredmények esetén a fogadás 1-es szorzóval kerül figyelembevételre, azaz ebben az esetben téted visszajár!

A normál ázsiai gólszámnál megkülönböztetünk egész, illetve fél számos ázsiai gólszámot.

 • A fél számos ázsiai gólszám logikában megegyezik a jelenleg labdarúgásra kínált gólszám fogadási lehetőséggel. Lásd részletesen fentebb.
 • Az egész számos ázsiai gólszám esetében is arra fogadhatsz, hogy a két csapat lőtt góljainak száma több, vagy kevesebb lesz az általad megtett számnál, ugyanakkor bizonyos eredmények esetében téted visszajárhat. Nézzük ezt egy gyakorlati példán keresztül!

Példa

Tegyük fel, hogy a Liverpool – Arsenal mérkőzés előtt az alábbi piac esetében arra fogadsz, hogy kevesebb, mint 2 gól lesz a mérkőzésen.

A találkozó végeredménye 1-1 lesz, tehát pontosan 2 gól született a meccsen. Ebben az esetben se több, se kevesebb nem lett a rúgott gólok száma, mint az általad megfogadott 2. Ebben az esetben a feltett alaptéted visszajár!

Teszteld le a tudásod!

Válaszolj 5 kérdésre, hogy te legyél az ázsiai piacok királya!

Tegyük fel, hogy a Liverpool – Arsenal mérkőzés előtt az alábbi ázsiai gólszám piacon, egyes kötésben a „kevesebb, mint 2 gól” kimenetelre fogadsz, amelyre az odds 1,50-szeres. Az alaptéted 1000 Ft.

A találkozó végeredménye 1-1. Mennyi lesz a nyereményed?

Mivel a mérkőzésen 2 gól született, ezért 1-es nyereményszorzóval kerül jóváírásra a fogadásod, azaz visszakapod az 1000 Ft-ot, amit alaptétként feltettél.

Tegyük fel, hogy a Liverpool – Arsenal mérkőzés előtt az alábbi ázsiai gólszám piacon, egyes kötésben a „több, mint 3,5 gól” kimenetelre fogadsz, amelyre az odds 2,00-szeres. Az alaptéted 1000 Ft.

A találkozó végeredménye 2-1. Mennyi lesz a nyereményed?

Mivel a mérkőzésen 3 gól született, tehát kevesebb, mint 3,5, ezért fogadásod vesztes, 0 Ft-ot nyertél.

Tegyük fel, hogy a Liverpool – Arsenal mérkőzés előtt az alábbi ázsiai gólszám piacon, egyes kötésben a „több, mint 2 gól” kimenetelre fogadsz, amelyre az odds 2,00-szeres. Az alaptéted 1000 Ft.

A találkozó végeredménye 2-1. Mennyi lesz a nyereményed?

Mivel a mérkőzésen 3 gól született, tehát több, mint 2, így fogadásod nyertes. A nyereményszorzó 2,00-szeres volt, az alaptéted 1000 Ft, ezért a nyereményed 2000 Ft.

Tegyük fel, hogy a Liverpool – Arsenal mérkőzés előtt az alábbi ázsiai gólszám piacon, egyes kötésben a „több, mint 3 gól” kimenetelre fogadsz, amelyre az odds 2,00-szeres. Az alaptéted 1000 Ft.

A találkozó végeredménye 2-1. Mennyi lesz a nyereményed?

Mivel a mérkőzésen 3 gól született, ezért 1-es nyereményszorzóval kerül jóváírásra a fogadásod, azaz visszakapod az 1000 Ft-ot, amit alaptétként feltettél.

Tegyük fel, hogy a Liverpool – Arsenal mérkőzés előtt az alábbi ázsiai gólszám piacon, egyes kötésben a „több, mint 2,5 gól” kimenetelre fogadsz, amelyre az odds 2,00-szeres. Az alaptéted 1000 Ft.

A találkozó végeredménye 2-1. Mennyi lesz a nyereményed?

Mivel a mérkőzésen 3 gól született, tehát több, mint 2,5, ezért fogadásod nyertes. A nyereményszorzó 2,00-szeres volt, az alaptéted 1000 Ft, ezért a nyereményed 2000 Ft.

Gratulálunk! Te igazán tudod, hogy mi a dörgés az ázsiai fogadásokkal.

Jelenleg labdarúgásra kínált hendikep

A jelenleg labdarúgásra kínált hendikep olyan fogadási lehetőség, ahol a fogadásban résztvevő két csapat közül az egyik - az adott fogadásra vonatkoztatva - előnnyel indul a másikkal szemben. Tipikus példája a „Hendikep 0:1” fogadási lehetőség. Ebben az esetben:

 • A Hazai (H) fogadás során akkor nyersz, ha a hazai csapat 2 góllal, vagy nagyobb különbséggel nyeri meg a mérkőzést.
 • A Döntetlen (D) fogadás során akkor nyersz, ha a hazai csapat pontosan 1 góllal nyeri meg a mérkőzést.
 • A Vendég (V) fogadás során akkor nyersz, ha döntetlennel végződik a mérkőzés, vagy ha a vendég csapat nyeri a találkozót.

Példa

A jelenleg labdarúgásra kínált hendikep olyan fogadási lehetőség, ahol három kimenetel, hazai, döntetlen és vendég létezik. A fogadásban résztvevő két csapat közül az egyik előnnyel indul a másikkal szemben.

Normál ázsiai hendikep

Miben különbözik a normál ázsiai hendikep az aktuálisan elérhető hendikeptől?

Amíg az aktuálisan elérhető hendikepnél egy fogadás vagy nyertes, vagy vesztes, addig a normál ázsiai hendikepnél bizonyos eredmények esetén a fogadás 1-es nyereményszorzóval kerül figyelembevételre, azaz ebben az esetben téted visszajár!

A normál ázsiai hendikepnél megkülönböztetünk egész, illetve fél számos ázsiai hendikepet.

Normál ázsiai hendikep – fél számos

Ha fél számos ázsiai hendikeppel fogadsz egy csapatra, akkor a fogadásod nyertes, vagy vesztes lehet csak, mivel megszűnik a döntetlen lehetősége (a meccsen senki sem fog fél gólt szerezni). Nézzük ezt egy gyakorlati példán keresztül!

Példa

Tegyük fel, hogy a Liverpool – Arsenal mérkőzés előtt az alábbi piac esetében arra fogadsz, hogy az Arsenal fél gólos (+0,5) előnyből indítja a mérkőzést.

A találkozó végeredménye 2-1 lesz, tehát a Liverpool 1 góllal nyeri a találkozót. Ebben az esetben a fogadásod vesztes lesz, mivel a hendikeppel elszámolt eredmény a következő: Liverpool - Arsenal 2-1,5.

Normál ázsiai hendikep – egész számos

Az egész számos ázsiai hendikep fogadás eltér a jelenleg labdarúgásra kínált hendikep típusú fogadástól. Ha például -1-es ázsiai hendikeppel fogadsz egy csapatra, amelyik végül egy góllal nyeri meg az adott találkozót, akkor a hagyományos hendikepes fogadás esetén a fogadás vesztesnek minősül, mivel a kiválasztott csapat nem nyerte meg legalább két góllal a mérkőzést, azonban az ázsiai hendikepes fogadás esetén a fogadás 1-es szorzóval kerül figyelembevételre, azaz ebben az esetben téted visszajár!

Nézzük ezt egy gyakorlati példán keresztül!

Példa

Tegyük fel, hogy a Liverpool – Arsenal mérkőzés előtt a fenti piac esetében arra fogadsz, hogy az Arsenal egy gólos (+1) előnyből indítja a mérkőzést.

A találkozó végeredménye 2-1 lesz, tehát a Liverpool 1 góllal nyeri a találkozót. Ebben az esetben, ha ez egy jelenleg labdarúgásban kínált hendikep típusú fogadás lenne, akkor fogadásod vesztes lenne, mivel döntetlenként kerül elszámolásra a fogadásod. Azonban itt a normál ázsiai hendikep fogadási típus esetében a döntetlenként történő elszámolás során a feltett alaptéted visszajár, mivel a hendikeppel elszámolt eredmény a következő: Liverpool - Arsenal 2-2.

Teszteld le a tudásod!

Válaszolj 10 kérdésre, hogy te legyél az ázsiai piacok királya!

Tegyük fel, hogy a Liverpool – Arsenal mérkőzés előtt az alábbi ázsiai hendikep piacon, egyes kötésben az „Arsenal +0,5” kimenetelre fogadsz. Vagyis az Arsenal 0,5 gólos előnyből indítja a meccset, amelyre az odds 1,80-szoros. Az alaptéted 1000 Ft.

A találkozó végeredménye 1-1. Mennyi lesz a nyereményed?

Mivel a mérkőzésen egyik csapat sem szerezhet fél gólt és döntetlen született, ezért a hendikeppel elszámolt eredmény: Liverpool – Arsenal 1-1,5. Azaz a fogadásod nyertes, 1800 Ft-ot nyertél.

Tegyük fel, hogy a Liverpool – Arsenal mérkőzés előtt az alábbi ázsiai hendikep piacon, egyes kötésben az „Arsenal +1” kimenetelre fogadsz. Vagyis az Arsenal 1 gólos előnyből indítja a meccset, amelyre az odds 1,80-szoros. Az alaptéted 1000 Ft.

A találkozó végeredménye 1-1. Mennyi lesz a nyereményed?

Mivel a mérkőzésen döntetlen született, ezért a hendikeppel elszámolt eredmény: Liverpool – Arsenal 1-2. Azaz a fogadásod nyertes, 1800 Ft-ot nyertél.

Tegyük fel, hogy a Liverpool – Arsenal mérkőzés előtt az alábbi ázsiai hendikep piacon, egyes kötésben a „Liverpool -0,5” kimenetelre fogadsz. Vagyis a Liverpool 0,5 gólos hátrányból indítja a meccset, amelyre az odds 2,00-szeres. Az alaptéted 1000 Ft.

A találkozó végeredménye 2-1. Mennyi lesz a nyereményed?

Mivel a mérkőzésen egyik csapat sem szerezhet fél gólt és a Liverpool 1 góllal győzött, ezért a hendikeppel elszámolt eredmény: Liverpool – Arsenal 1,5-1. Azaz a fogadásod nyertes, 2000 Ft-ot nyertél.

Tegyük fel, hogy a Liverpool – Arsenal mérkőzés előtt az alábbi ázsiai hendikep piacon, egyes kötésben a „Liverpool -1,5” kimenetelre fogadsz. Vagyis a Liverpool 1,5 gólos hátrányból indítja a meccset, amelyre az odds 2,00-szeres. Az alaptéted 1000 Ft.

A találkozó végeredménye 2-1. Mennyi lesz a nyereményed?

Mivel a mérkőzésen egyik csapat sem szerezhet fél gólt és a Liverpool 1 góllal győzött, ezért a hendikeppel elszámolt eredmény: Liverpool – Arsenal 0,5-1. Azaz a fogadásod vesztes, 0 Ft-ot nyertél.

Tegyük fel, hogy a Liverpool – Arsenal mérkőzés előtt az alábbi ázsiai hendikep piacon, egyes kötésben a „Liverpool +1,5” kimenetelre fogadsz. Vagyis a Liverpool 1,5 gólos előnyből indítja a meccset, amelyre az odds 2,00-szeres. Az alaptéted 1000 Ft.

A találkozó végeredménye 2-1. Mennyi lesz a nyereményed?

Mivel a mérkőzésen egyik csapat sem szerezhet fél gólt és a Liverpool 1 góllal győzött, ezért a hendikeppel elszámolt eredmény: Liverpool – Arsenal 3,5-1. Azaz a fogadásod nyertes, 2000 Ft-ot nyertél.

Tegyük fel, hogy a Liverpool – Arsenal mérkőzés előtt az alábbi ázsiai hendikep piacon, egyes kötésben az „Arsenal -0,5” kimenetelre fogadsz. Vagyis az Arsenal 0,5 gólos hátrányból indítja a meccset, amelyre az odds 1,80-szoros. Az alaptéted 1000 Ft.

A találkozó végeredménye 1-1. Mennyi lesz a nyereményed?

Mivel a mérkőzésen egyik csapat sem szerezhet fél gólt és döntetlen született, ezért a hendikeppel elszámolt eredmény: Liverpool – Arsenal 1-0,5. Azaz a fogadásod vesztes, 0 Ft-ot nyertél.

Tegyük fel, hogy a Liverpool – Arsenal mérkőzés előtt az alábbi ázsiai hendikep piacon, egyes kötésben az „Arsenal 0” kimenetelre fogadsz. Vagyis az Arsenalt döntetlen nélküli fogadásban támogatod, amelyre az odds 1,80-szoros. Az alaptéted 1000 Ft.

A találkozó végeredménye 1-1. Mennyi lesz a nyereményed?

Mivel a mérkőzésen döntetlen született, ezért a hendikeppel elszámolt eredmény: Liverpool – Arsenal 1-1. Azaz 1-es nyereményszorzóval kerül jóváírásra a fogadásod, tehát visszakapod az 1000 Ft-ot, amit alaptétként feltettél.

Tegyük fel, hogy a Liverpool – Arsenal mérkőzés előtt az alábbi ázsiai hendikep piacon, egyes kötésben az „Arsenal -1” kimenetelre fogadsz. Vagyis az Arsenal 1 gólos hátrányból indítja a meccset, amelyre az odds 2,00-szeres. Az alaptéted 1000 Ft.

A találkozó végeredménye 1-2. Mennyi lesz a nyereményed?

Mivel az Arsenal 1 góllal győzött, ezért a hendikeppel elszámolt eredmény: Liverpool – Arsenal 1-1. Azaz 1-es nyereményszorzóval kerül jóváírásra a fogadásod, tehát visszakapod az 1000 Ft-ot, amit alaptétként feltettél.

Tegyük fel, hogy a Liverpool – Arsenal mérkőzés előtt az alábbi ázsiai hendikep piacon, egyes kötésben az „Arsenal -1,5” kimenetelre fogadsz. Vagyis az Arsenal 1,5 gólos hátrányból indítja a meccset, amelyre az odds 2,00-szeres. Az alaptéted 1000 Ft.

A találkozó végeredménye 1-3. Mennyi lesz a nyereményed?

Mivel a mérkőzésen egyik csapat sem szerezhet fél gólt és az Arsenal 2 góllal győzött, ezért a hendikeppel elszámolt eredmény: Liverpool – Arsenal 1-1,5. Azaz a fogadásod nyertes, 2000 Ft-os nyertél.

Tegyük fel, hogy a Liverpool – Arsenal mérkőzés előtt az alábbi ázsiai hendikep piacon, egyes kötésben az „Arsenal +1,5” kimenetelre fogadsz. Vagyis az Arsenal 1,5 gólos előnyből indítja a meccset, amelyre az odds 2,00-szeres. Az alaptéted 1000 Ft.

A találkozó végeredménye 2-1. Mennyi lesz a nyereményed?

Mivel a mérkőzésen egyik csapat sem szerezhet fél gólt és az Arsenal 1 góllal kapott ki, ezért a hendikeppel elszámolt eredmény: Liverpool – Arsenal 2-2,5. Azaz a fogadásod nyertes, 2000 Ft-ot nyertél.

Gratulálunk! Te igazán tudod, hogy mi a dörgés az ázsiai fogadásokkal.

Dupla ázsiai gólszám

A dupla ázsiai gólszám esetében arra fogadhatsz, hogy a két csapat lőtt góljainak száma több, vagy kevesebb lesz az általad megtett számnál. A dupla ázsiai gólszám esetében a fogadás egy egész és egy fél számos normál ázsiai gólszámból tevődik össze, mintha mindkét érték fele-fele téttel került volna megfogadásra. A megjelölése minden esetben negyedgólos (…,25-re vagy ….,75-re végződő) attól függően, hogy mely fél illetve egész szám közé esik a felkínált különbség:

 • A 0,25-ös dupla ázsiai gólszámnál, egy fogadáson belül a megtett tét 50%-a 0-s, míg a másik fele 0,5-ös gólszámmal kerül megfogadásra.
 • A 0,75-ös dupla ázsiai gólszámnál egy fogadáson belül a megtett tét 50%-a 0,5-ös, míg a másik fele 1-es gólszámmal kerül megfogadásra.
 • Az 1,25-ös dupla ázsiai gólszámnál, egy fogadáson belül a megtett tét 50%-a 1-es, míg a másik fele 1,5-ös gólszámmal kerül megfogadásra.
 • A 1,75-ös dupla ázsiai gólszámnál egy fogadáson belül a megtett tét 50%-a 1,5-ös, míg a másik fele 2-es gólszámmal kerül megfogadásra.
 • A 2,25-ös dupla ázsiai gólszámnál, egy fogadáson belül a megtett tét 50%-a 2-es, míg a másik fele 2,5-ös gólszámmal kerül megfogadásra.
 • A 2,75-ös dupla ázsiai gólszámnál egy fogadáson belül a megtett tét 50%-a 2,5-ös, míg a másik fele 3-es gólszámmal kerül megfogadásra.
 • Stb.

A dupla ázsiai gólszám fogadás esetében 4 lehetséges eredmény lehet:

 • nyertes
 • részben nyertes
 • részben vesztes
 • vesztes

Részben nyertes fogadás

A részben nyertes speciális, dupla ázsiai fogadás esetén előforduló eredmény esetében az egy fogadáson belül megfogadott tét 50%-a a megfogadott szorzóval, 50%-a pedig 1-es szorzóval kerül figyelembevételre.

Nézzük ezt egy gyakorlati példán keresztül!

Példa

Tegyük fel, hogy a Liverpool – Arsenal mérkőzés előtt az alábbi piac esetében arra fogadsz, hogy több, mint 1,75 gól lesz a mérkőzésen.

Ez másképpen lefordítva azt jelenti, hogy:

 • lesz egy fogadásod, ahol az alaptéted felével arra fogadsz, hogy 1,5 gólnál több gól lesz a mérkőzésen,
 • és lesz egy fogadásod, ahol az alaptéted felével arra fogadsz, hogy 2 gólnál több gól lesz a mérkőzésen.

Tegyük fel, hogy a találkozó végeredménye 1-1 lett, tehát pontosan 2 gól született a meccsen. Lássuk így hogyan alakul a fogadásod:

 • A „Több, mint 1,5” ázsiai gólszám fogadás esetén mivel a rúgott gólok száma több, mint 1,5, ezért ez a fogadásod nyertes. A téted fele 500 Ft, a nyereményszorzó 1,80, így a nyeremény 500 Ft x 1,80 = 900 Ft
 • A „Több, mint 2” ázsiai gólszám fogadás esetén mivel a rúgott gólok száma pontosan 2, ezért ez a fogadásod 1-es nyereményszorzóval kerül jóváírásra, így téted visszajár. Az alaptéted fele 500 Ft, így a nyeremény 500 Ft x 1,00 = 500 Ft

A fentiek szerint alakul ki a Részben nyertes fogadás, ahol az össznyeremény 1 400 Ft (900 Ft+500 Ft) lesz.

A nyeremény képlettel is kiszámolható. A kiszámítás képlete: (nyertes odds+1)/2 x megfogadott tét (fenti példa alapján: (1,80 + 1) / 2 x 1000 Ft = 1400 Ft).

Részben vesztes fogadás

A részben vesztes speciális eredmény esetében az egy fogadáson belül megfogadott tét 50%-a 1-es szorzóval kerül figyelembevételre, 50%-a pedig vesztes lesz.

Nézzük ezt egy gyakorlati példán keresztül!

Példa

Tegyük fel, hogy a Liverpool – Arsenal mérkőzés előtt az alábbi piac esetében arra fogadsz, hogy kevesebb, mint 1,75 gól lesz a mérkőzésen.

Ez másképpen lefordítva azt jelenti, hogy:

 • lesz egy fogadásod, ahol az alaptéted felével arra fogadsz, hogy 1,5 gólnál kevesebb gól lesz a mérkőzésen,
 • és lesz egy fogadásod, ahol az alaptéted felével arra fogadsz, hogy 2 gólnál kevesebb gól lesz a mérkőzésen.

Tegyük fel, hogy a találkozó végeredménye 1-1 lett, tehát pontosan 2 gól született a meccsen. Lássuk így hogyan alakul a fogadásod:

 • A „Kevesebb, mint 1,5” ázsiai gólszám fogadás esetén mivel a rúgott gólok száma több, mint 1,5, ezért ez a fogadásod vesztes. A téted fele, azaz 500 Ft a veszteséged.
 • A „Kevesebb, mint 2” ázsiai gólszám fogadás esetén mivel a rúgott gólok száma pontosan 2, ezért ez a fogadásod 1-es nyereményszorzóval kerül jóváírásra, így téted visszajár. Az alaptéted fele 500 Ft, így a nyeremény 500 Ft x 1,00 = 500 Ft

A fentiek szerint alakul ki a Részben vesztes fogadás, ahol az össznyeremény 500 Ft (0 Ft+500 Ft) lesz.

A nyeremény képlettel is kiszámolható. A kiszámítás képlete: megfogadott tét / 2 (fenti példa alapján: 1000 Ft / 2 = 500 Ft).

Teszteld le a tudásod!

Válaszolj 5 kérdésre, hogy te legyél az ázsiai piacok királya!

Tegyük fel, hogy a Liverpool – Arsenal mérkőzés előtt az alábbi ázsiai gólszám piacon, egyes kötésben a „több, mint 1,75 gól” kimenetelre fogadsz, amelyre az odds 1,80-szoros. Az alaptéted 1000 Ft.

A találkozó végeredménye 1-1. Mennyi lesz a nyereményed?

A „több, mint 1,75 gól” dupla ázsiai gólszám „több, mint 1,5 gól” és „több, mint 2 gól” normál ázsiai gólszámokra bontható szét.

 • A „több, mint 1,5” ázsiai gólszám részfogadás esetén mivel a mérkőzésen 2 gól született, ezért ez a részfogadásod nyertes. Az alaptéted fele 500 Ft, a nyereményszorzó 1,80, így a nyeremény 500 Ft x 1,80 = 900 Ft
 • A „több, mint 2” ázsiai gólszám részfogadás esetén mivel a mérkőzésen 2 gól született, ezért ez a részfogadásod 1-es nyereményszorzóval kerül jóváírásra, tehát téted visszajár. Az alaptéted fele 500 Ft, így a nyeremény 500 Ft x 1,00 = 500 Ft

A fogadásod ezért részben nyertes, a teljes nyeremény 1 400 Ft (900 Ft + 500 Ft).

A nyeremény képlettel is kiszámolható: (nyertes odds + 1) / 2 x megfogadott tét

A fenti példa alapján: (1,80 + 1) / 2 x 1000 Ft = 1400 Ft

Tegyük fel, hogy a Liverpool – Arsenal mérkőzés előtt az alábbi ázsiai gólszám piacon, egyes kötésben a „kevesebb, mint 1,75 gól” kimenetelre fogadsz, amelyre az odds 1,80-szoros. Az alaptéted 1000 Ft.

A találkozó végeredménye 1-1. Mennyi lesz a nyereményed?

A „kevesebb, mint 1,75 gól” dupla ázsiai gólszám „kevesebb, mint 1,5” és „kevesebb, mint 2 gól” normál ázsiai gólszámokra bontható szét.

 • A „kevesebb, mint 1,5” ázsiai gólszám részfogadás esetén mivel a mérkőzésen 2 gól született, ezért ez a részfogadásod vesztes. Az alaptéted fele, azaz 500 Ft a veszteséged.
 • A „kevesebb, mint 2” ázsiai gólszám részfogadás esetén mivel a mérkőzésen 2 gól született, ezért ez a részfogadásod 1-es nyereményszorzóval kerül jóváírásra, tehát téted visszajár. Az alaptéted fele 500 Ft, így a nyeremény 500 Ft x 1,00 = 500 Ft

A fogadásod ezért részben vesztes, a teljes nyeremény 500 Ft (0 Ft + 500 Ft).

A nyeremény képlettel is kiszámolható: megfogadott tét / 2

A fenti példa alapján: 1000 Ft / 2 = 500 Ft

Tegyük fel, hogy a Liverpool – Arsenal mérkőzés előtt az alábbi ázsiai gólszám piacon, egyes kötésben a „több, mint 2,25 gól” kimenetelre fogadsz, amelyre az odds 2,00-szeres. Az alaptéted 1000 Ft.

A találkozó végeredménye 2-1. Mennyi lesz a nyereményed?

A „több, mint 2,25 gól” dupla ázsiai gólszám „több, mint 2” és „több, mint 2,5 gól” normál ázsiai gólszámokra bontható szét.

 • A „több, mint 2,5” ázsiai gólszám részfogadás esetén mivel a mérkőzésen 3 gól született, ezért ez a részfogadásod nyertes. Az alaptéted fele 500 Ft, a nyereményszorzó 2,00, így a nyeremény 500 Ft x 2,00 = 1000 Ft
 • A „több, mint 2” ázsiai gólszám részfogadás esetén mivel a mérkőzésen 3 gól született, ezért ez a részfogadásod nyertes. Az alaptéted fele 500 Ft, a nyereményszorzó 2,00, így a nyeremény 500 Ft x 2,00 = 1000 Ft

A fogadásod ezért nyertes, a teljes nyeremény 2000 Ft (1000 Ft + 1000 Ft).

Tegyük fel, hogy a Liverpool – Arsenal mérkőzés előtt az alábbi ázsiai gólszám piacon, egyes kötésben a „kevesebb, mint 2,25 gól” kimenetelre fogadsz, amelyre az odds 2,00-szeres. Az alaptéted 1000 Ft.

A találkozó végeredménye 2-1. Mennyi lesz a nyereményed?

A „kevesebb, mint 2,25 gól” dupla ázsiai gólszám „kevesebb, mint 2,5” és „kevesebb, mint 2 gól” normál ázsiai gólszámokra bontható szét.

 • A „kevesebb, mint 2,5” ázsiai gólszám részfogadás esetén mivel a mérkőzésen 3 gól született, ezért ez a részfogadásod vesztes. Az alaptéted fele, azaz 500 Ft a veszteséged.
 • A „kevesebb, mint 2” ázsiai gólszám részfogadás esetén mivel a mérkőzésen 3 gól született, ezért ez a részfogadásod vesztes. Az alaptéted fele, azaz 500 Ft a veszteséged.

A fogadásod ezért vesztes, a teljes nyeremény 0 Ft (0 Ft + 0 Ft).

Tegyük fel, hogy a Liverpool – Arsenal mérkőzés előtt az alábbi ázsiai gólszám piacon, egyes kötésben a „több, mint 2,75 gól” kimenetelre fogadsz, amelyre az odds 2,00-szeres. Az alaptéted 1000 Ft.

A találkozó végeredménye 2-1. Mennyi lesz a nyereményed?

A „több, mint 2,75 gól” dupla ázsiai gólszám „több, mint 2,5” és „több, mint 3 gól” normál ázsiai gólszámokra bontható szét.

 • A „több, mint 2,5” ázsiai gólszám részfogadás esetén mivel a mérkőzésen 3 gól született, ezért ez a részfogadásod nyertes. Az alaptéted fele 500 Ft, a nyereményszorzó 2,00, így a nyeremény 500 Ft x 2,00 = 1000 Ft
 • A „több, mint 3” ázsiai gólszám részfogadás esetén mivel a mérkőzésen 3 gól született, ezért ez a részfogadásod 1-es nyereményszorzóval kerül jóváírásra, tehát téted visszajár. Az alaptéted fele 500 Ft, így a nyeremény 500 Ft x 1,00 = 500 Ft

A fogadásod ezért részben nyertes, a teljes nyeremény 1500 Ft (1000 Ft + 500 Ft).

A nyeremény képlettel is kiszámítható: (nyertes odds + 1) / 2 x megfogadott tét

A fenti példa alapján: (2,00 + 1) / 2 x 1000 Ft = 1500 Ft

Gratulálunk! Te igazán tudod, hogy mi a dörgés az ázsiai fogadásokkal.

Dupla ázsiai hendikep

A dupla ázsiai hendikep olyan fogadási lehetőség, ahol a fogadásban résztvevő két csapat közül az egyik - az adott fogadásra vonatkoztatva - előnnyel indul a másikkal szemben.

Dupla ázsiai hendikep esetében a fogadás egy egész és egy fél számos ázsiai hendikepből tevődik össze úgy, mintha mindkét érték fele-fele téttel került volna megfogadásra. A megjelölése minden esetben negyedgólos (…,25-re vagy ….,75-re végződő) attól függően, hogy mely fél illetve egész szám közé esik a felkínált különbség:

 • A 0,25-ös dupla ázsiai hendikepnél, egy fogadáson belül a megtett tét 50 %-a 0-s, míg a másik fele 0,5-ös hendikeppel kerül megfogadásra.
 • A 0,75-ös dupla ázsiai hendikepnél egy fogadáson belül a megtett tét 50%-a 0,5-ös, míg a másik fele 1-es hendikeppel kerül megfogadásra).
 • Az 1,25-ös dupla ázsiai hendikepnél, egy fogadáson belül a megtett tét 50 %-a 1-es, míg a másik fele 1,5-ös hendikeppel kerül megfogadásra.
 • Az 1,75-ös dupla ázsiai hendikepnél egy fogadáson belül a megtett tét 50%-a 1,5-ös, míg a másik fele 2-es hendikeppel kerül megfogadásra).
 • A 2,25-ös dupla ázsiai hendikepnél, egy fogadáson belül a megtett tét 50 %-a 2-es, míg a másik fele 2,5-ös hendikeppel kerül megfogadásra.
 • A 2,75-ös dupla ázsiai hendikepnél egy fogadáson belül a megtett tét 50%-a 2,5-ös, míg a másik fele 3-as hendikeppel kerül megfogadásra).
 • Stb.

A dupla ázsiai hendikep fogadás esetében 4 lehetséges eredmény lehet:

 • nyertes
 • részben nyertes
 • részben vesztes
 • vesztes

Részben nyertes fogadás

A részben nyertes speciális eredmény esetében az egy fogadáson belül megfogadott tét 50%-a a megfogadott szorzóval, 50%-a pedig 1-es szorzóval kerül figyelembevételre.

Nézzük ezt egy gyakorlati példán keresztül!

Példa

Tegyük fel, hogy a Liverpool – Arsenal mérkőzés előtt a Liverpool -0,75 ázsiai hendikepre fogadsz.

Ez másképpen lefordítva azt jelenti, hogy:

 • lesz egy fogadásod, ahol az alaptéted felével arra fogadsz, hogy 0,5-ös hendikeppel (tehát hártányból) nyer a Liverpool,
 • és lesz egy fogadásod, ahol az alaptéted felével arra fogadsz, hogy 1-es hendikeppel (tehát hátrányból) nyer a Liverpool.

Tegyük fel, hogy a találkozó végeredménye 2-1 lett, tehát a Liverpool nyert 1 góllal. Lássuk így hogyan alakul a fogadásod:

 • A „Liverpool -0,5” ázsiai hendikep fogadás esetén mivel a Liverpool 1 góllal nyert, ezért ez a fogadásod nyertes. A téted fele 500 Ft, a nyereményszorzó 1,80, így a nyeremény 500 Ft x 1,80 = 900 Ft
 • A „Liverpool -1” ázsiai hendikep fogadás esetén mivel a Liverpool pontosan 1 góllal nyert, ezért a hendikeppel elszámolt eredmény döntetlen lesz (1-1). Ez a fogadásod ebben az esetben 1-es nyereményszorzóval kerül jóváírásra, így téted visszajár. Az alaptéted fele 500 Ft, így a nyeremény 500 Ft x 1,00 = 500 Ft

A fentiek szerint alakul ki a Részben nyertes fogadás, ahol az össznyeremény 1 400 Ft (900 Ft+500 Ft) lesz.

A nyeremény képlettel is kiszámolható. A kiszámítás képlete: (nyertes odds+1)/2 x megfogadott tét (fenti példa alapján: (1,80 + 1) / 2 x 1000 Ft = 1400 Ft).

Részben vesztes fogadás

A részben vesztes speciális eredmény esetében az egy fogadáson belül megfogadott tét 50%-a 1-es szorzóval kerül figyelembevételre, 50%-a pedig vesztes lesz.

Nézzük ezt egy gyakorlati példán keresztül!

Példa

Tegyük fel, hogy a Liverpool – Arsenal mérkőzés előtt a Liverpool -0,25 ázsiai hendikepre fogadsz.

Ez másképpen lefordítva azt jelenti, hogy:

 • lesz egy fogadásod, ahol az alaptéted felével arra fogadsz, hogy 0,5-ös hendikeppel (tehát hátrányból) nyer a Liverpool,
 • és lesz egy fogadásod, ahol az alaptéted felével arra fogadsz, hogy 0-s hendikeppel nyer a Liverpool.

Tegyük fel, hogy a találkozó végeredménye 1-1 lett, tehát döntetlen lett a találkozó vége. Lássuk így hogyan alakul a fogadásod:

 • A „Liverpool -0,5” ázsiai hendikep fogadás esetén mivel a meccs döntetlennel zárult, ezért ez a fogadásod vesztes. A téted fele, azaz 500 Ft a veszteséged.
 • A „Liverpool 0” ázsiai hendikep fogadás esetén a hendikeppel elszámolt eredmény döntetlen lesz (1-1). Ez a fogadásod ebben az esetben 1-es nyereményszorzóval kerül jóváírásra, így téted visszajár. Az alaptéted fele 500 Ft, így a nyeremény 500 Ft x 1,00 = 500 Ft

A fentiek szerint alakul ki a Részben vesztes fogadás, ahol az össznyeremény 500 Ft (0 Ft+500 Ft) lesz.

A nyeremény képlettel is kiszámolható. A kiszámítás képlete: megfogadott tét / 2 (fenti példa alapján: 1000 Ft / 2 = 500 Ft).

Teszteld le a tudásod!

Válaszolj 10 kérdésre, hogy te legyél az ázsiai piacok királya!

Tegyük fel, hogy a Liverpool – Arsenal mérkőzés előtt az alábbi ázsiai hendikep piacon, egyes kötésben a „Liverpool -0,75” kimenetelre fogadsz. Azaz a Liverpool 0,75 gólos hátrányból indítja a meccset, amelyre az odds 1,80-szoros. Az alaptéted 1000 Ft.

A találkozó végeredménye 2-1. Mennyi lesz a nyereményed?

A „Liverpool -0,75” dupla ázsiai hendikep „Liverpool -0,5” és „Liverpool -1” normál ázsiai hendikepekre bontható szét.

 • A „Liverpool -0,5” ázsiai hendikep részfogadás esetén mivel a meccset 1 góllal nyerte a Liverpool, ezért ez a részfogadásod nyertes, a hendikeppel elszámolt eredmény 1,5-1. Az alaptéted fele 500 Ft, a nyereményszorzó 1,80, így a nyeremény 500 Ft x 1,80 = 900 Ft
 • A „Liverpool -1” ázsiai hendikep részfogadás esetén mivel a meccset a 1 góllal nyerte a Liverpool, a hendikeppel elszámolt eredmény döntetlen (1-1). Ezért ez a részfogadásod 1-es nyereményszorzóval kerül jóváírásra, tehát téted visszajár. Az alaptéted fele 500 Ft, így a nyeremény 500 Ft x 1,00 = 500 Ft

A fogadásod ezért részben nyertes, a teljes nyeremény 1 400 Ft (900 Ft + 500 Ft).

A nyeremény képlettel is kiszámolható: (nyertes odds + 1) / 2 x megfogadott tét

A fenti példa alapján: (1,80 + 1) / 2 x 1000 Ft = 1400 Ft

Tegyük fel, hogy a Liverpool – Arsenal mérkőzés előtt az alábbi ázsiai hendikep piacon, egyes kötésben a „Liverpool -0,25” kimenetelre fogadsz. Azaz a Liverpool 0,25 gólos hátrányból indítja a meccset, amelyre az odds 1,80-szoros. Az alaptéted 1000 Ft.

A találkozó végeredménye 1-1. Mennyi lesz a nyereményed?

A „Liverpool -0,25” dupla ázsiai hendikep „Liverpool -0,5” és „Liverpool 0” normál ázsiai hendikepekre bontható szét.

 • A „Liverpool -0,5” ázsiai hendikep részfogadás esetén mivel a meccs döntetlennel zárult, a hendikeppel elszámolt eredmény 0,5-1 lesz, ezért ez a részfogadásod vesztes. Az alaptéted fele, azaz 500 Ft a veszteséged.
 • A „Liverpool 0” ázsiai hendikep részfogadás esetén a hendikeppel elszámolt eredmény döntetlen (1-1). Ezért ez a részfogadásod 1-es nyereményszorzóval kerül jóváírásra, tehát téted visszajár. Az alaptéted fele 500 Ft, így a nyeremény 500 Ft x 1,00 = 500 Ft

A fogadásod ezért részben vesztes, a teljes nyeremény 500 Ft (0 Ft + 500 Ft).

A nyeremény képlettel is kiszámolható: megfogadott tét / 2

A fenti példa alapján: 1000 Ft / 2 = 500 Ft

Tegyük fel, hogy a Liverpool – Arsenal mérkőzés előtt az alábbi ázsiai hendikep piacon, egyes kötésben a „Liverpool -0,25” kimenetelre fogadsz. Azaz a Liverpool 0,25 gólos hátrányból indítja a meccset, amelyre az odds 2,00-szeres. Az alaptéted 1000 Ft.

A találkozó végeredménye 2-1. Mennyi lesz a nyereményed?

A „Liverpool -0,25” dupla ázsiai hendikep „Liverpool -0,5” és „Liverpool 0” normál ázsiai hendikepekre bontható szét.

 • A „Liverpool -0,5” ázsiai hendikep részfogadás esetén mivel a meccset 1 góllal nyerte a Liverpool, ezért ez a részfogadásod nyertes, a hendikeppel elszámolt eredmény 1,5-1. Az alaptéted fele 500 Ft, a nyereményszorzó 2,00, így a nyeremény 500 Ft x 2,00 = 1000 Ft
 • A „Liverpool 0” ázsiai hendikep részfogadás esetén mivel a meccset 1 góllal nyerte a Liverpool, ezért ez a részfogadásod nyertes, a hendikeppel elszámolt eredmény 2-1. Az alaptéted fele 500 Ft, a nyereményszorzó 2,00, így a nyeremény 500 Ft x 2,00 = 1000 Ft.

A fogadásod ezért nyertes, a teljes nyeremény 2000 Ft (1000 Ft + 1000 Ft).

Tegyük fel, hogy a Liverpool – Arsenal mérkőzés előtt az alábbi ázsiai hendikep piacon, egyes kötésben a „Liverpool -0,75” kimenetelre fogadsz. Azaz a Liverpool 0,75 gólos hátrányból indítja a meccset, amelyre az odds 2,00-szeres. Az alaptéted 1000 Ft.

A találkozó végeredménye 1-1. Mennyi lesz a nyereményed?

A „Liverpool -0,75” dupla ázsiai hendikep „Liverpool -0,5” és „Liverpool -1” normál ázsiai hendikepekre bontható szét.

 • A „Liverpool -0,5” ázsiai hendikep részfogadás esetén mivel a meccs döntetlennel zárult, a hendikeppel elszámolt eredmény 0,5-1, ezért ez a részfogadásod vesztes. Az alaptéted fele, azaz 500 Ft a veszteséged.
 • A „Liverpool -1” ázsiai hendikep részfogadás esetén mivel a meccs döntetlennel zárult, a hendikeppel elszámolt eredmény 0-1, ezért ez a részfogadásod vesztes. Az alaptéted fele, azaz 500 Ft a veszteséged.

A fogadásod ezért vesztes, a teljes nyeremény 0 Ft (0 Ft + 0 Ft).

Tegyük fel, hogy a Liverpool – Arsenal mérkőzés előtt az alábbi ázsiai hendikep piacon, egyes kötésben a „Liverpool -1,25” kimenetelre fogadsz. Azaz a Liverpool 1,25 gólos hátrányból indítja a meccset, amelyre az odds 2,00-szeres. Az alaptéted 1000 Ft.

A találkozó végeredménye 2-1. Mennyi lesz a nyereményed?

A „Liverpool -1,25” dupla ázsiai hendikep „Liverpool -1” és „Liverpool -1,5” normál ázsiai hendikepekre bontható szét.

 • A „Liverpool -1,5” ázsiai hendikep részfogadás esetén mivel a meccset 1 góllal nyerte a Liverpool, ezért ez a részfogadásod vesztes. A hendikeppel elszámolt eredmény 0,5-1 lesz. Az alaptéted fele, azaz 500 Ft a veszteséged.
 • A „Liverpool -1” ázsiai hendikep részfogadás esetén a hendikeppel elszámolt eredmény döntetlen (1-1). Ezért ez a részfogadásod 1-es nyereményszorzóval kerül jóváírásra, tehát téted visszajár. Az alaptéted fele 500 Ft, így a nyeremény 500 Ft x 1,00 = 500 Ft.

A fogadásod ezért részben vesztes, a teljes nyeremény 500 Ft (0 Ft + 500 Ft).

A nyeremény képlettel is kiszámolható: megfogadott tét / 2

A fenti példa alapján: 1000 Ft / 2 = 500 Ft

Tegyük fel, hogy a Liverpool – Arsenal mérkőzés előtt az alábbi ázsiai hendikep piacon, egyes kötésben az „Arsenal +0,75” kimenetelre fogadsz. Azaz az Arsenal 0,75 gólos előnyből indítja a mérkőzést, amelyre az odds 1,80-szoros. Az alaptéted 1000 Ft.

A találkozó végeredménye 2-1. Mennyi lesz a nyereményed?

Az „Arsenal +0,75” dupla ázsiai hendikep „Arsenal +0,5” és „Arsenal +1” normál ázsiai hendikepekre bontható szét.

 • Az „Arsenal +0,5” ázsiai hendikep részfogadás esetén mivel a meccset az Arsenal 1 góllal elveszítette, a hendikeppel elszámolt eredmény 2-1,5, ezért ez a részfogadásod vesztes. Az alaptéted fele, azaz 500 Ft a veszteséged.
 • Az „Arsenal +1” ázsiai hendikep részfogadás esetén mivel a meccset az Arsenal 1 góllal elveszítette, ezért a hendikeppel elszámolt eredmény döntetlen (2-2). Ezért ez a részfogadásod 1-es nyereményszorzóval kerül jóváírásra, tehát téted visszajár. Az alaptéted fele 500 Ft, így a nyeremény 500 Ft x 1,00 = 500 Ft

A fogadásod ezért részben vesztes, a teljes nyeremény 500 Ft (0 Ft + 500 Ft).

A nyeremény képlettel is kiszámolható: megfogadott tét / 2

A fenti példa alapján: 1000 Ft / 2 = 500 Ft

Tegyük fel, hogy a Liverpool – Arsenal mérkőzés előtt az alábbi ázsiai hendikep piacon, egyes kötésben az „Arsenal +0,25” kimenetelre fogadsz. Azaz az Arsenal 0,25 gólos előnyből indítja a mérkőzést, amelyre az odds 1,80-szoros. Az alaptéted 1000 Ft.

A találkozó végeredménye 1-1. Mennyi lesz a nyereményed?

Az „Arsenal +0,25” dupla ázsiai hendikep „Arsenal +0,5” és „Arsenal 0” normál ázsiai hendikepekre bontható szét.

 • Az „Arsenal +0,5” ázsiai hendikep részfogadás esetén mivel a meccs döntetlennel zárult, a hendikeppel elszámolt eredmény 1-1,5, ezért ez a részfogadásod nyertes. Az alaptéted fele 500 Ft, a nyereményszorzó 1,80, így a nyeremény 500 Ft x 1,80 = 900 Ft
 • Az „Arsenal 0” ázsiai hendikep részfogadás esetén mivel a meccs döntetlennel zárult a hendikeppel elszámolt eredmény is döntetlen (1-1). Ezért ez a részfogadásod 1-es nyereményszorzóval kerül jóváírásra, tehát téted visszajár. Az alaptéted fele 500 Ft, így a nyeremény 500 Ft x 1,00 = 500 Ft

A fogadásod ezért részben nyertes, a teljes nyeremény 1400 Ft (900 Ft + 500 Ft).

A nyeremény képlettel is kiszámolható: (nyertes odds + 1) / 2 x megfogadott tét

A fenti példa alapján: (1,80 + 1) / 2 x 1000 Ft = 1400 Ft

Tegyük fel, hogy a Liverpool – Arsenal mérkőzés előtt az alábbi ázsiai hendikep piacon, egyes kötésben az „Arsenal -0,25” kimenetelre fogadsz. Azaz az Arsenal 0,25 gólos hátrányból indítja a mérkőzést, amelyre az odds 2,00-szeres. Az alaptéted 1000 Ft.

A találkozó végeredménye 1-2. Mennyi lesz a nyereményed?

Az „Arsenal -0,25” dupla ázsiai hendikep „Arsenal -0,5” és „Arsenal 0” normál ázsiai hendikepekre bontható szét.

 • Az „Arsenal -0,5” ázsiai hendikep részfogadás esetén mivel a meccset az Arsenal 1 góllal nyerte, ezért ez a részfogadásod nyertes, a hendikeppel elszámolt eredmény 1-1,5. Az alaptéted fele 500 Ft, a nyereményszorzó 2,00, így a nyeremény 500 Ft x 2,00 = 1000 Ft
 • Az „Arsenal 0” ázsiai hendikep részfogadás esetén mivel a meccset az Arsenal 1 góllal nyerte, ezért ez a részfogadásod nyertes, mivel a hendikeppel elszámolt eredmény 1-2. Az alaptéted fele 500 Ft, a nyereményszorzó 2,00, így a nyeremény 500 Ft x 2,00 = 1000 Ft.

A fogadásod ezért nyertes, a teljes nyeremény 2000 Ft (1000 Ft + 1000 Ft).

Tegyük fel, hogy a Liverpool – Arsenal mérkőzés előtt az alábbi ázsiai hendikep piacon, egyes kötésben az „Arsenal -0,75” kimenetelre fogadsz. Azaz az Arsenal 0,75 gólos hátrányból indítja a mérkőzést, amelyre az odds 2,00-szeres. Az alaptéted 1000 Ft.

A találkozó végeredménye 1-1. Mennyi lesz a nyereményed?

Az „Arsenal -0,75” dupla ázsiai hendikep „Arsenal -0,5” és „Arsenal -1” normál ázsiai hendikepekre bontható szét.

 • Az „Arsenal -0,5” ázsiai hendikep részfogadás esetén mivel a meccs döntetlennel zárult, a hendikeppel elszámolt eredmény 1-0,5, ezért ez a részfogadásod vesztes. Az alaptéted fele, azaz 500 Ft a veszteséged.
 • Az „Arsenal -1” ázsiai hendikep részfogadás esetén mivel a meccs döntetlennel zárult, a hendikeppel elszámolt eredmény 1-0, ezért ez a részfogadásod vesztes. Az alaptéted fele, azaz 500 Ft a veszteséged.

A fogadásod ezért vesztes, a teljes nyeremény 0 Ft (0 Ft + 0 Ft).

Tegyük fel, hogy a Liverpool – Arsenal mérkőzés előtt az alábbi ázsiai hendikep piacon, egyes kötésben az „Arsenal -1,25” kimenetelre fogadsz. Azaz az Arsenal 1,25 gólos hátrányból indítja a mérkőzést, amelyre az odds 2,00-szeres. Az alaptéted 1000 Ft.

A találkozó végeredménye 1-2. Mennyi lesz a nyereményed?

Az „Arsenal -1,25” dupla ázsiai hendikep „Arsenal -1,5” és Arsenal -1” normál ázsiai hendikepekre bontható szét.

 • Az „Arsenal -1,5” ázsiai hendikep részfogadás esetén mivel a meccset 1 góllal nyerte az Arsenal, a hendikeppel elszámolt eredmény 1-0,5, ezért ez a részfogadásod vesztes. Az alaptéted fele, azaz 500 Ft a veszteséged.
 • Az „Arsenal -1” ázsiai hendikep részfogadás esetén, mivel a meccset 1 góllal nyerte az Arsenal, a hendikeppel elszámolt eredmény döntetlen lesz (1-1). Ezért ez a részfogadásod 1-es nyereményszorzóval kerül jóváírásra, tehát téted visszajár. Az alaptéted fele 500 Ft, így a nyeremény 500 Ft x 1,00 = 500 Ft

A fogadásod ezért részben vesztes, a teljes nyeremény 500 Ft (0 Ft + 500 Ft).

A nyeremény képlettel is kiszámolható: megfogadott tét / 2

A fenti példa alapján: 1000 Ft / 2 = 500 Ft

Gratulálunk! Te igazán tudod, hogy mi a dörgés az ázsiai fogadásokkal.