Újdonság az eredményközlésben: akár meccs közben is felvehető a nyeremény a Tippmixen

A labdarúgó Európa-bajnoksághoz kapcsolódóan felgyorsult a mérkőzés előtt megtett fogadások eredményközlése a Tippmixen: a legnépszerűbb opciókra megtett fogadások nyereményei már a bekövetkezésük után, mérkőzés közben felvehetőek az értékesítőhelyeken, amennyiben az adott fogadási esemény az élő kínálatban is szerepelt.

Nem csak a minden korábbinál színesebb fogadási kínálat miatt várhatják a Tippmix-fogadók az év egyik kiemelkedő sporteseményét, a labdarúgó Európa-bajnokságot, a kontinenstorna indulásával együtt ugyanis a legnépszerűbb fogadási eseményekre akár meccs közben is felvehető lesz az elért nyeremény. Így akár arra is van már lehetőség, hogy az első félidő kimeneteleivel elért nyereménnyel a zsebükben tegyék meg fogadóink a tétjeiket az adott esemény második félidős történéseire. Ezzel tehát az eddig csak élő fogadásoknál elérhető lehetőség már mérkőzés előtt megtett szelvényekre is érvényes lehet.

Milyen fogadási eseményekre, piacokra elérhető?

A labdarúgó-eseményeket tekintve a felgyorsult eredményközlés a legnépszerűbb mérkőzés előtti fogadási lehetőségek kapcsán valósul meg: a teljesség igénye nélkül a „Gólszám X”, a „Mindkét csapat szerez gólt” vagy a „Szögletszám X” piac kapcsán is érdemes lesz figyelni a történéseket, ahogy félidős kimenetelekre vonatkozó egyes lehetőségek is ebbe a körbe tartoznak. A rendes játékidő végeredményére vonatkozó opcióknál (pl. „1X2”, „1X2 + Mindkét csapat szerez gólt”) az Eb egyenes kiesése szakasza hozhat látványos változást, hiszen nem kell megvárni a hosszabbítás végét a nyeremény felvételéhez. Érdemes kiemelni, hogy a felgyorsult eredményközlés akkor valósul meg a fenti esetekben is, ha a fogadási esemény, azaz az adott fogadási piac az élő kínálatban is szerepelt. Az elérhető piacok teljes listája a Tippmix.hu oldalon megtalálható, az Eredmények menüpont alatt is megtalálható alábbi linken: https://www.tippmix.hu/ujdonsag-az-eredmenykozlesben.

Honnan tudom biztosan, hogy felvehetem a nyereményt?

Amennyiben fogadóink biztosra mennének abban, hogy helyes tippjeik tudatában már felvehetik nyereményüket az értékesítőhelyen, a Tippmix fogadás honlapján az Eredmények aloldalon ellenőrizhetik a mérkőzés közben kiértékelt fogadási eseményeket az adott találkozó alatt.

Labdarúgás – a mérkőzés közbeni kifizetéssel érintett piacok listája

1X2

Kétesély

Döntetlennél a tét visszajár

Gólszám X

Gólszám (pontosan)

Mindkét csapat szerez gólt

Hazai csapat gólszám X

Vendégcsapat gólszám X

Hazai csapat góljainak a száma

Vendégcsapat góljainak a száma

1X2 + Gólszám X

1X2 + Mindkét csapat szerez gólt

1. félidő - 1X2

1. félidő - Kétesély

1. félidő - Gólszám X

2. félidő - 1X2

2. félidő - Kétesély

2. félidő - Gólszám X

Gólok száma: páros vagy páratlan

Melyik félidőben lesz több gól?

Hogyan dől el a továbbjutás?

Lesz kiállítás?

Szögletek száma

Szögletszám X

Szöglet hendikep X

Hazai csapat szögleteinek száma

Vendégcsapat szögleteinek száma

Melyik csapat végez el több szögletet?

Szögletek száma: páros vagy páratlan

1. félidő - Szögletek száma

1. félidő - Szögletszám X

1. félidő - Hazai csapat szögleteinek száma

1. félidő - Vendégcsapat szögleteinek száma

1. félidő - Melyik csapat végez el több szögletet?

1. félidő - Szöglet hendikep X

1. félidő szögletek száma: páros vagy páratlan