A Kincsem+ TUTI lóversenyfogadás a világ 24 országában az év szinte minden napján elérhető, egyszerű és mindenki számára ugyanannyi esélyt kínáló játék.

Legnagyobb előnye, hogy nem igényel külön tudást, előzetes lóversenyismeretet.

Egy-egy futamon 13-20 ló közül kell eltalálni az első 5 befutót. Attól függően, hogy hány találatod van az első 5 helyen és hogy azok a helyes sorrendben szerepelnek-e a fogadószelvényeden, akár több millió forintot is nyerhetsz!

A napi futamokat élőben is nyomon követheted honlapunkon, vagy a lovifogadas.hu oldalon.

Keress fel egy lottózót, kérj egy Kincsem+ TUTI-t az értékesítőtől, kövesd a napi Kincsem+ futamot akár élőben, és a futamot követően ellenőriztesd fogadószelvényedet a lottózókban található terminálon.

A Kincsem+ TUTI játék hivatalos magyarországi szervezője a Magyar Lóversenyfogadást-szervező Kft., amelynek értékesítési partnereként forgalmazza a játékot a Szerencsejáték Zrt. a terminállal rendelkező értékesítőhelyein.

A játék ára: 600 Ft

A Kincsem+ futamot minden nap Franciaországban futják, előre meghatározott időpontban, élő Televíziós közvetítés mellett. Hétfőtől csütörtökig ez jellemzően 13.47, pénteken 13.47 vagy a nyári időszakban 20.25, míg szombaton és vasárnap 15.15. A kezdési időpontok kivételes esetekben, ezekről a játékosok a lovigfogadas.hu oldalon, illetve az élő televíziós a közvetlen kaphatnak tájékoztatást.

Attól függően, hogy hány találata van az első 5 helyen és hogy azok a helyes sorrendben szerepelnek-e a szelvényén 1-2 ezer forintot, több tíz ezer forintot vagy akár több millió forintot is nyerhet.

erre kattints