Kezdőként pályára lépő játékosokra felkínált piacok: a hosszabbítás is számít

Kezdőként hány gólt szerez? Kezdőként hány gólpasszt ad? A játékos kezdőként kaput eltaláló gólszerzési kísérleteinek a száma mennyi lesz? Érdemes figyelni arra, hogy a játékosmutatókra fókuszáló több új Tippmix fogadási lehetőségnél a rendes játékidőt követő esetleges hosszabbításban történt események is figyelembevételre kerülnek az eredmény megállapításakor.

A labdarúgó Európa-bajnokság eseményei kapcsán számos új fogadási lehetőséggel találkozhattak a Tippmix-fogadók, ide tartoznak az egyes játékosok teljesítménymutatóihoz kapcsolódó opciók, amelyeknél az elnevezésben is szereplő kitétel, hogy az adott labdarúgó a kezdőcsapatban kapjon helyet. A fogadások akkor is érvényben maradnak, ha a kezdőként pályára lépő játékost a mérkőzés során bármikor lecserélik, vagy bármilyen más okból nem játssza le a teljes mérkőzést, amennyiben viszont az adott játékos egyáltalán nem lép pályára, vagy pályára lép ugyan, de nem kezdőként, akkor a játékosra vonatkozó fogadások törlésre kerülnek.

Szintén fontos információ ezen speciális fogadási események kapcsán, hogy az eredmény-megállapítás során az esetleges – a rendes játékidőt követő – hosszabbítás történései is figyelembevételre kerülnek, még abban az esetben is, ha ez a fogadási ajánlatban előzetesen nem kerül jelzésre. Ez a kitétel a jelenleg is zajló Eb esetében az egyenes kieséses szakasz megkezdésétől, azaz a nyolcaddöntőktől igazán jelentős információ, hiszen a hosszabb játékidő befolyásolhatja az egyes játékosok gól-, gólpassz- vagy éppen kapura lövés mutatóját.

Nézzünk két példát:

1. példa: a mérkőzés előtt arra érkezik fogadás, hogy Szoboszlai Dominik kezdőként szerez gólt egy egyenes kieséses találkozón. Szoboszlai kezdő a mérkőzésen, a rendes játékidőben nem szerez gólt, de a rendes játékidőt követő 2x15 perces hosszabbításban az ő találatával vívja ki a továbbjutást a magyar csapat. A fogadás nyertes, hiszen Szoboszlai kezdő volt és gólt szerzett.

2. példa: a mérkőzés előtt arra érkezik fogadás, hogy Szoboszlai Dominik kezdőként kapura tartó gólszerzési kísérleteinek száma 1,5-nél kevesebb lesz. Szoboszlainak a rendes játékidőben nincs kapura tartó gólszerzési kísérlete, a 2x15 perces hosszabbításban viszont kettő is akad. Így a fogadás vesztes, hiszen Szoboszlainak két kapura tartó gólszerzési kísérlete is volt.

Fogadási piacok az Eb-n, ahol külön jelzés nélkül is számít a 2x15 perces hosszabbítás az eredmény megállapításakor
Kezdőként hány gólt szerez?
Kezdőként hány gólpasszt ad?
Kezdőként büntetőlapot kap?
„x játékos” kezdőként kapura tartó gólszerzési kísérleteinek száma
„x játékos” kezdőként kaput eltaláló gólszerzési kísérleteinek száma