Segítünk

Gyakori kérdések

 • Miben újult meg a Tippmix?

  A népszerű Tippmix fogadás többek között heti több ezer eseménnyel, több fogadási típussal, gyorsabb nyereménykifizetéssel és mérkőzés alatti (élő) fogadási lehetőséggel bővült. Emellett változott a segédszelvények felépítése is: külön segédszelvény lesz a mérkőzések kezdete előtti fogadásokhoz és külön szelvényen játszhat az élő fogadás esetén.

 • Hogyan jutok hozzá a Tippmix fogadási ajánlathoz?

  A fogadási ajánlat elérhető a www.tippmix.hu internetes oldalon, az értékesítőhely terminálján, a legnagyobb érdeklődésre számot tartó események pedig megjelennek a Nemzeti Sport Sportfogadás oldalán valamint a heti két alkalommal, kedden és pénteken megjelenő SzerencseMix kiadványban, illetve az MTVA teletext szolgáltatásán keresztül is.

 • Változott valami a fogadási ajánlatban?

  Igen. Egyrészt egy fogadási esemény (fogadási lehetőség) azonosítója most már 5 számjegyű lesz, élő fogadás esetén ugyanez 6 számjegyű. A Szerencsemix (zöld) újság 16 oldalasra bővül és a legnépszerűbb 1000-1200 fogadási eseményt fogja tartalmazni.

 • Mire vonatkozik a 200 forintos határ a Tippmix játéknál? Mire vonatkozik a 10 forintos alaptét?

  10 Ft-os alaptéttel csak akkor fogadja el a terminál a fogadást, ha fogadás típusonként a fizetendő összeg eléri a 200 Ft-ot. Ennek megfelelően, ha a fogadás egyes kötésű vagy más normál egységnyi fogadást is tartalmaz, és ezt a fogadó jelölte a „Kötések, kombinációk” mezőben, akkor a legkisebb tét 200 Ft. A speciális kombinációknál a fogadás típusa maga a bejelölt speciális kombináció, így sok esetben, bár a fogadás tartalmaz egyes kötést, illetve valamennyi speciális kombináció tartalmaz normál egységnyi fogadást, mégis feladható 200 Ft-nál kisebb téttel is. pl. a Canadian és a Lucky 31, és valamennyi ennél több fogadási eseményből álló speciális kombináció már feladható 10 Ft-os téttel is.

 • Nem tudom kitölteni az új segédszelvényt, honnan kaphatok segítséget ha terminálkezelő nem ér rá?

  Minden értékesítőhöz eljuttatunk egy kiadványt „Hogyan fogadjunk” címmel. Ebben megtalálja a legfontosabb információkat a játékkal kapcsolatban, és segítséget kaphat az új szelvény kitöltéséhez. A kiadvány tartalma feltöltésre került a tippmix.hu oldalra.

 • Hol tudom megnézni a Tippmix eredményeket?

  Az eredmények megtalálhatóak a tippmix.hu weboldalon ahol országonként, sportáganként, bajnokságonként és időszakra szűrhető. Emellett az eredményre vonatkozó információkat tartalmazza az értékesítőhelyen taláható terminál is.

 • Hogyan tudok fogadni?

  Segédszelvény kitöltésével  vagy  "gépi játékkal" , illetve a kettő kombinációjával.

 • Hogyan tudok élőben fogadni?

  Külön e célra rendszeresített segédszelvény kitöltésével  vagy  "gépi játékkal" , illetve a kettő kombinációjával.

 • Van-e minimum tét?

  Igen. Egy fogadás során megfogadható legkisebb tétösszeg normál és kombinált fogadás esetén is 200 Ft. A kombinációban szereplő egységnyi fogadások tétje legalább 10 Ft.

 • Van-e maximum tét?

  Igen. A legnagyobb tét összege a mindenkor hatályos jogszabályban előírt mérték, de egységnyi fogadásonként legfeljebb 100.000 Ft.

 • Van-e maximum nyeremény?

  Igen. Az egy egységnyi fogadással megnyerhető legnagyobb nyeremény összege a jogszabályban előírt mérték, azaz 1.000.000 Ft.

 • Egy fogadásnál hány eseményt köthetek össze?

  Egy fogadáson belül legalább 1, de legfeljebb 20 fogadási esemény fogadható meg. Segédszelvény kitöltésével egy segédszelvényen max. 10 esemény fogadható meg, de a "további szelvény" jelölésével további 10 eseményre lehet fogadni.

 • Mi az egységnyi fogadás?

  Legalább 1, legfeljebb 20 db fogadási esemény megfogadható kimenetelére vonatkozó fogadás.

 • Mi a normál fogadás és a kombinációs fogadás között a különbség?

  Normál fogadásnál a megfogadott események darabszáma megegyezik a kötésszámmal. Pl. 8 esemény fogadásával ( számtáblában sorszámok megjelölésével ) és 8-as jelölése a "kötésszám, kombináció" mezőben azt jelenti, hogy a 8-as kötésű normál fogadást játszik. Amennyiben a megfogadott események darabszáma több, mint a "kötések, kombinációk"  mezőben jelölt szám, így ebben az esetben kombinációs fogadást játszik. Pl: 8 esemény kerül bejelölésre a számtáblákban és a "kötések, kombinációk mezőben " a 6 -os , akkor ebben az esetben a fogadó 6/8 as kombinációs fogadást tette meg ahol a 8 jelöli a megfogadott események darabszámát, míg 6 jelöli az egységnyi fogadások kötésszámát. Ebben az esetben a 8 eseményből 6 -os kötéseket állít elő a fogadási rendszer annyit amennyit matematikailag lehetséges. Előnye a kombinációs fogadásnak, hogy példánkban szereplő 8 eseményből elég 6  kimenetelét eltalálni ahhoz , hogy nyereményhez jusson a fogadó.

 • Mi történik ha a "kötésszám, kombináció" mezőben több jelölést teszek?

  Ebben az esetben a megfogadott események számából a "kötések, kombinációk" mezőben szereplő értéknek megfelelő egységnyi fogadásokat állít elő a rendszer, azaz egy szelvényen többféle kombinációs fogadás tehető meg. Pl. 8 esemény jelölésével és a "kötések, kombináckiók" mezőben 6 és 7 szám jelölése mellett a fogadási rendszer 6/8 as és 7/8 as kombinációs fogadást állít elő. Előnye tehát, hogy egy segédszelvény segítségével többféle kombinációs fogadás tehető meg.

 • Mi a kötésszám?

  A kötésszám azt mutatja meg, hogy a fogadó által megfogadott egységnyi fogadás hány darab megfogadott kimenetelt tartalmaz.

 • Mi az a kombinációs fogadás?

  A kombinációs fogadás az adott kombinációtípus által meghatározott számú egységnyi fogadás egy időben történő megfogadását jelenti. A kombináció típusát annak elnevezése (pl. 3/5, Lucky 15) azonosítja. Kombinált fogadás megfogadása esetén azokkal az egységnyi fogadásokkal nyer a fogadó, amelyekben valamennyi megfogadott és bekövetkezett kimenetelt eltalálta.

 • Egy mérkőzésre vonatkozó több fogadási lehetőség minden esetben megfogadható kötésben?

  A fogadási ajánlatban szereplő fogadási lehetőségek közül az ugyanahhoz a sporteseményhez tartozó, vagy azzal összefüggő fogadási lehetőségek egymással kötésben történő fogadása tiltásra kerülhet.

 • Módosulhatnak a nyereményszorzók?

  Bármely fogadási eseményhez tartozó bármely megfogadható kimenetel nyereményszorzója változtatható. Ilyen esetben az adott fogadási esemény lehetséges kimeneteleire a nyereményszorzó-módosítás(ok) előtt megtett fogadásoknál a fogadás megtételekor érvényes nyereményszorzók, a nyereményszorzó-módosítás(ok) után megtett fogadásoknál a módosított nyereményszorzók az érvényesek. 
  Élő fogadás során a sportesemény helyzetei, szituációi, történései alapján a nyereményszorzók folyamatosan változnak.

 • Mennyi ideig tart a fogadások kiértékelése?

  A megfogadott események befejezését, azok hivatalos eredményközlését és ellenőrzését követően, igyekszünk a lehető leghamarabb kiértékelni a fogadásokat. 
  A nyeremények jóváírásának végső időpontja a fogadással érintett utolsóként véget érő fogadási esemény befejezését követő 48. óra.

 • Mikor vehetem fel a nyereményemet?

  A fogadásban szereplő események befejezését és hivatalos eredmény-megállapítást követően a kisnyeremények (200 000 Ft alatt) néhány perc múlva kifizetésre kerülnek készpénzben. Az 50 000 Ft- és 200 000 Ft közötti nyereményeket kérheti átutalással is . A 200 000 Ft feletti nyereményeket a lottózókban "nyereményigénylési lap" kitöltésével meg kell igényelni, melyet átutalással teljesít a Szerencsejáték Zrt.

 • Mit tegyek, ha vitatom a fogadásomra kapott eredményt?

  Ilyen esetben ügyfélszolgálatunkkal szükséges felvenni a kapcsolatot. Ellenőrizzük a fogadást és választ adnunk a jelzett esetre, amelyet ha nem fogad el fogadónk, akkor megadjuk egy független szervezet elérhetőségét, akihez a panasszal lehet fordulni.

 • Mi az a többes kötés és miért előnyös?

  Többes kötésnek azt nevezzük, ha egyszerre több sportesemény kimenetelére történik tippelés egy szelvényen. Ekkor a nyereményszorzók összeszorzódnak. 
  Példa: Egy fogadó 1.000 Ft-ot tesz meg 3 eseményre, ahol mindhárom esetben a hazai csapat győzelmére tippel. 

  Barcelona – Real Madrid (H – 1,35), Ferencváros – Újpest (H – 1,40), Bologna – Milan (H – 2,45) 

  Ha mindegyik eseménynél a hazai csapat nyer, akkor 1,35 × 1,40 × 2,45 = 4,63-szoros nyereményt ér el, azaz 4630 Ft -ot.

 • Milyen fajta kombinációs fogadásokat tudok megjátszani?

  Trixie: 4 darab fogadás megtételét jelenti 3 különböző sportesemény kimenetelére. A „Trixie” 3 db kettes kötésű és 1 db hármas kötésű fogadást tartalmaz. Bármely két választott kimenetel eltalálása esetén a fogadás már nyereményre jogosít. 

  Patent: 7 darab fogadás megtételét jelenti 3 különböző sportesemény kimenetelére. A „Patent” 3 db önálló (egyes kötésű), 3 db kettes kötésű és 1 db hármas kötésű fogadást tartalmaz. Bármely kiválasztott kimenetel eltalálása esetén a fogadás már nyereményre jogosít. 

  Yankee: 11 darab fogadás megtételét jelenti 4 különböző sportesemény kimenetelére. A „Yankee” 6 db kettes kötésű, 4 db hármas kötésű és 1 db négyes kötésű fogadást tartalmaz. Bármely két választott kimenetel eltalálása esetén a fogadás már nyereményre jogosít. 

  Lucky 15: 15 darab fogadás megtételét jelenti 4 különböző sportesemény kimenetelére. A „Lucky 15” 4 db önálló (egyes kötésű), 6 db kettes kötésű, 4 db hármas kötésű és 1 db négyes kötésű fogadást tartalmaz. Bármely kiválasztott kimenetel eltalálása esetén a fogadás már nyereményre jogosít. 

  Canadian: 26 darab fogadás megtételét jelenti 5 különböző sportesemény kimenetelére. A „Canadian” 10 db kettes kötésű, 10 db hármas kötésű, 5 db négyes kötésű és 1 db ötös kötésű fogadást tartalmaz. Bármely két választott kimenetel eltalálása esetén a fogadás már nyereményre jogosít. 

  Lucky 31: 31 darab fogadás megtételét jelenti 5 különböző sportesemény kimenetelére. A „Lucky 31” 5 db önálló (egyes kötésű), 10 db kettes kötésű, 10 db hármas kötésű, 5 db négyes kötésű és 1 db ötös kötésű fogadást tartalmaz. Bármely kiválasztott kimenetel eltalálása esetén a fogadás már nyereményre jogosít. 

  Heinz: 57 darab fogadás megtételét jelenti 6 különböző sportesemény kimenetelére. A „Heinz” 15 db kettes kötésű, 20 db hármas kötésű, 15 db négyes kötésű, 6 db ötös kötésű és 1 db hatos kötésű fogadást tartalmaz. Bármely két választott kimenetel eltalálása esetén a fogadás már nyereményre jogosít. 

  Lucky 63: 63 darab fogadás megtételét jelenti 6 különböző sportesemény kimenetelére. A „Lucky 63” 6 db önálló (egyes kötésű), 15 db kettes kötésű, 20 db hármas kötésű, 15 db négyes kötésű, 6 db ötös kötésű és 1 db hatos kötésű fogadást tartalmaz. Bármely kiválasztott kimenetel eltalálása esetén a fogadás már nyereményre jogosít. 

  Super Heinz: 120 darab fogadás megtételét jelenti 7 különböző sportesemény kimenetelére. A „Super Heinz” 21 db kettes kötésű, 35 db hármas kötésű, 35 db négyes kötésű, 21 db ötös kötésű, 7 db hatos kötésű és 1 db hetes kötésű fogadást tartalmaz. Bármely két választott kimenetel eltalálása esetén a fogadás már nyereményre jogosít. 

  Goliath: 247 db fogadás megtételét jelenti 8 különböző sportesemény kimenetelére. A „Goliath” 28 db kettes kötésű, 56 db hármas kötésű, 70 db négyes kötésű, 56 db ötös kötésű, 28 db hatos kötésű, 8 db hetes kötésű és 1 db nyolcas kötésű fogadást tartalmaz. Bármely két választott kimenetel eltalálása esetén a fogadás már nyereményre jogosít. 

  Egyéb lehetőségek: A fogadónak lehetősége van arra, hogy legfeljebb 20 különböző fogadási esemény kimenetelét kombinálhassa. A fogadó által megtett egységnyi fogadások darabszáma n elem k-ad osztályú kombinációinak száma. Ilyenkor az adott kombinációtípus által meghatározott számú egységnyi fogadást fogad meg a fogadó (lásd táblázat). Például 3/5 típusú kombináció estében 10 egységnyi fogadás kerül megfogadásra. 3/5 típusú kombináció megfogadása a kiválasztott 5 kimenetelből képezhető összes lehetséges 3 tippet tartalmazó kötés megfogadását jelenti. Nyeremény eléréséhez legalább 3 kimenetel eltalálása szükséges.

 • Ázsiai hendikep

  Ázsiai hendikep esetében - a hagyományos hendikephez hasonlóan - az egyik csapat előnyből indul a másikkal szemben a fogadás során. A normál ázsiai hendikepnél megkülönböztetünk egész, illetve fél számos ázsiai hendikepet. A hagyományos hendikepnél egy fogadás vagy nyertes, vagy vesztes. Ezzel szemben az ázsiai hendikepnél bizonyos eredmények esetén a fogadás 1-es nyereményszorzóval kerül figyelembevételre. Például, ha valaki -1-es ázsiai hendikeppel fogadott egy csapatra, amelyik végül egy góllal nyeri meg az adott találkozót.

  A dupla ázsiai hendikep esetében a fogadás egy egész és egy fél számos normál ázsiai hendikepből tevődik össze úgy, mintha mindkét érték fele-fele téttel került volna megfogadásra. A megjelölése mindenkor negyedgólos (…,25-re vagy ….,75-re végződő) attól függően, hogy mely fél, illetve egész szám közé esik a felkínált piac.

  További információk a részvételi szabályzat 3 .sz. melléklet B (2) pontjában.

 • Ázsiai gólszám

  Az ázsiai gólszám– a hagyományos gólszámhoz hasonlóan – egy olyan fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy a fogadásban érintett két résztvevő összesített góljainak a száma egy meghatározott érték feletti (több), vagy alatti (kevesebb) lesz.

  A normál ázsiai gólszámnál megkülönböztetünk egész, illetve fél számos ázsiai gólszámot. A hagyományos gólszámnál egy fogadás vagy nyertes, vagy vesztes. Ezzel szemben az ázsiai gólszámnál bizonyos eredmények esetén a fogadás 1-es nyereményszorzóval kerül figyelembevételre.

  A dupla ázsiai gólszám esetében a fogadás egy egész és egy fél számos normál ázsiai gólszámból tevődik össze úgy, mintha mindkét érték fele-fele téttel került volna megfogadásra. A megjelölése mindenkor negyedgólos (…,25-re vagy ….,75-re végződő) attól függően, hogy mely fél, illetve egész szám közé esik a felkínált piac.

  További információk a részvételi szabályzat 3 .sz. melléklet B (2) pontjában.

 • 1X2

  Egy olyan fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy a fogadásban érintett két résztvevő közül a párosításban elsőként szereplő (1), vagy a második helyen szereplő (2) fél nyeri meg a mérkőzést, illetve a találkozó nem dől el, döntetlenre végződik (X).

 • A mérkőzés győztese

  Egy olyan fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy a fogadásban érintett két résztvevő közül a párosításban elsőként szereplő (1), vagy a második helyen szereplő (2) fél nyeri meg a mérkőzést.

 • Félidő 1X2

  Egy olyan fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy a fogadásban érintett két résztvevő közül a párosításban elsőként szereplő (1), vagy a második helyen szereplő (2) fél vezetésével zárul-e az 1. félidő, illetve döntetlenre áll-e ekkor (X) a mérkőzés.

 • Kétesély

  Egy olyan fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy a mérkőzés milyen eredménnyel (1X2) zárul, azzal a könnyítéssel, hogy ebben az esetben egy-egy kimenetelhez kétféle eredmény tartozik. 

  Ennél a fogadási lehetőségnél az alábbi három kimenetel kerül feltüntetésre (Bayern München – Juventus mérkőzés esetében):

  - Bayern München vagy Döntetlen. Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a Bayern München nyeri meg a mérkőzést, illetőleg, ha a találkozó döntetlen eredménnyel zárul. 
  - Bayern München vagy Juventus. Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a két résztvevő valamelyike megnyeri a mérkőzést. (Tehát a mérkőzés nem döntetlen eredménnyel zárul.) 
  - Juventus vagy Döntetlen. Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a Juventus nyeri meg a mérkőzést, illetőleg, ha a találkozó döntetlen eredménnyel zárul.

 • Félidő kétesély

  Egy olyan fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy a mérkőzés fogadásban megjelölt félideje milyen eredménnyel (1X2) zárul, azzal a könnyítéssel, hogy ebben az esetben egy-egy kimenetelhez kétféle eredmény tartozik. 

  Ennél a fogadási lehetőségnél az alábbi három kimenetel kerül feltüntetésre (Bayern München – Juventus mérkőzés esetében): 

  - Bayern München vagy Döntetlen. Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a Bayern München nyeri meg a jelzett félidőt, illetőleg, ha a találkozó döntetlenre áll ekkor. 
  - Bayern München vagy Juventus. Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a két résztvevő valamelyike nyeri meg a jelzett félidőt. (Tehát a mérkőzés nem döntetlenre áll ekkor.) 
  - Juventus vagy Döntetlen. Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a Juventus nyeri meg a jelzett félidőt, illetőleg, ha a találkozó döntetlenre áll ekkor.

 • Félidő/végeredmény típusú fogadási lehetőség

  Egy olyan fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy a mérkőzés kimenetele miként alakul - félidei megoszlásban. 

  Ennél a fogadási lehetőségnél az alábbi kilenc kimenetel kerül feltüntetésre (Bayern München – Juventus mérkőzés esetében): 

  - Bayern München – Bayern München. Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a Bayern München nyeri meg az első félidőt, illetőleg a mérkőzést is. 
  - Bayern München - Döntetlen. Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a Bayern München nyeri meg az első félidőt, illetőleg a mérkőzés döntetlen eredménnyel zárul. 
  - Bayern München - Juventus. Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a Bayern München nyeri meg az első félidőt, de a mérkőzést a Juventus nyeri meg. 
  - Döntetlen – Bayern München. Nyertessé akkor válik a fogadás, ha az első félidő döntetlen eredménnyel zárul, illetőleg a mérkőzést Bayern München nyeri meg. 
  - Döntetlen - Döntetlen. Nyertessé akkor válik a fogadás, ha az első félidő, illetőleg a mérkőzés is döntetlen eredménnyel zárul. 
  - Döntetlen - Juventus. Nyertessé akkor válik a fogadás, ha az első félidő döntetlen eredménnyel zárul, illetőleg a mérkőzést Juventus nyeri meg. 
  - Juventus – Bayern München. Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a Juventus nyeri meg az első félidőt, de a mérkőzést a Bayern München nyeri meg. 
  - Juventus - Döntetlen. Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a Juventus nyeri meg az első félidőt, illetőleg a mérkőzés döntetlen eredménnyel zárul. 
  - Juventus - Juventus. Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a Juventus nyeri meg az első félidőt, illetőleg a mérkőzést is.

 • Gólszám (több/kevesebb) típusú fogadási lehetőség

  Egy olyan fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy a fogadásban érintett két résztvevő összesített góljaiknak a száma egy meghatározott érték feletti (több), vagy alatti (kevesebb) lesz. Például: „Gólszám 2,5”

  Ennél a fogadási lehetőségnél az alábbi két kimenetel kerül feltüntetésre: 

  - Kevesebb, mint 2,5. Nyertessé akkor válik a fogadás, ha 1, vagy 2 gól születik, illetve ha nem esik gól a mérkőzésen. 
  - Több, mint 2,5. Nyertessé akkor válik a fogadás, ha 3, vagy több gól születik a mérkőzésen.

 • Gólszám típusú (hat kimeneteles) fogadási lehetőség

  Egy olyan fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy a fogadásban érintett két résztvevő összesített góljaiknak a száma pontosan mennyi lesz a mérkőzésen.

  Ennél a fogadási lehetőségnél labdarúgás esetében az alábbi hat kimenetel kerül feltüntetésre: 

  - 0 Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a mérkőzésen nem esik gól. 
  - 1 Nyertessé akkor válik a fogadás, ha pontosan 1 gól születik a mérkőzésen. 
  - 2 Nyertessé akkor válik a fogadás, ha - bármilyen megoszlásban - pontosan 2 gól születik a mérkőzésen. 
  - 3 Nyertessé akkor válik a fogadás, ha - bármilyen megoszlásban - pontosan 3 gól születik a mérkőzésen. 
  - 4 Nyertessé akkor válik a fogadás, ha - bármilyen megoszlásban - pontosan 4 gól születik a mérkőzésen. 
  - 5 Nyertessé akkor válik a fogadás, ha - bármilyen megoszlásban - pontosan 5 gól születik a mérkőzésen. 
  - 6+ Nyertessé akkor válik a fogadás, ha - bármilyen megoszlásban – legalább 6 gól születik a mérkőzésen.

 • Gólszám típusú (négy kimeneteles) fogadási lehetőség

  Egy olyan fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy a fogadásban érintett két résztvevő összesített góljaiknak a száma pontosan mennyi lesz a mérkőzésen, azzal a könnyítéssel, hogy ebben az esetben egy-egy kimenetelhez legalább két gólszám tartozik. 

  Ennél a fogadási lehetőségnél labdarúgás esetében az alábbi négy kimenetel kerül feltüntetésre: 

  - 0-1 Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a mérkőzésen nem esik gól, illetőleg ha pontosan 1 gól születik. 
  - 2-3 Nyertessé akkor válik a fogadás, ha - bármilyen megoszlásban - 2, vagy 3 gól születik a mérkőzésen. 
  - 4-5 Nyertessé akkor válik a fogadás, ha - bármilyen megoszlásban – 4, vagy 5 gól születik a mérkőzésen. 
  - 6+ Nyertessé akkor válik a fogadás, ha - bármilyen megoszlásban – legalább 6 gól születik a mérkőzésen.

 • Félidő gólszám típusú (három kimeneteles) fogadási lehetőség

  Egy olyan fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy a fogadásban érintett két résztvevő összesített góljaiknak a száma pontosan mennyi lesz a fogadásban megjelölt félidőben. 

  Ennél a fogadási lehetőségnél labdarúgás esetében az alábbi három kimenetel kerül feltüntetésre: 

  - 0 Nyertessé akkor válik a fogadás, ha nem születik gól a fogadásban megjelölt félidőben. 
  - 1 Nyertessé akkor válik a fogadás, ha pontosan 1 gól születik a fogadásban megjelölt félidőben. 
  - 2+ Nyertessé akkor válik a fogadás, ha - bármilyen megoszlásban – legalább 2 gól születik a fogadásban megjelölt félidőben.

 • Mindkét csapat szerez gólt

  Egy olyan fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy a fogadásban érintett mind a két csapat szerez-e legalább egy-egy gólt a mérkőzésen. 

  Ennél a fogadási lehetőségnél az alábbi két kimenetel kerül feltüntetésre: 

  - Igen Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a mérkőzésen mind a két csapat szerez legalább egy-egy gólt. 
  - Nem Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a két csapat közül bármelyik nem szerez gólt, illetve a mérkőzésen egyáltalán nem esik gól.

 • Melyik csapat szerzi az első gólt?

  Egy olyan fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy a fogadásban érintett két csapat közül a párosításban elsőként szereplő, vagy a második helyen szereplő fél szerzi meg az első gólt a mérkőzésen.

  Ennél a fogadási lehetőségnél az alábbi három kimenetel kerül feltüntetésre (Bayern München – Juventus mérkőzés esetében): 

  - Bayern München Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a mérkőzés első gólját a Bayern München szerzi. 
  - Nem lesz gól Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a mérkőzésen nem esik gól, vagyis 0-0-s eredménnyel zárul. 
  - Juventus Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a mérkőzés első gólját a Juventus szerzi.

 • Melyik csapat szerzi az utolsó gólt?

  Egy olyan fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelni, hogy a fogadásban érintett két csapat közül a párosításban elsőként szereplő, vagy a második helyen szereplő fél szerzi meg az időben utolsó gólt a mérkőzésen. 

  Ennél a fogadási lehetőségnél az alábbi három kimenetel kerül feltüntetésre (Bayern München – Juventus mérkőzés esetében): 

  - Bayern München Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a mérkőzés utolsó gólját a Bayern München szerzi. 
  - Nem lesz gól Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a mérkőzésen nem esik gól, vagyis 0-0-s eredménnyel zárul. 
  - Juventus Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a mérkőzés utolsó gólját a Juventus szerzi.

 • Hazai csapat góljainak a száma

  Egy olyan fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy a fogadásban érintett két csapat közül a párosításban elsőként szereplő csapat összességében hány gólt szerez a mérkőzésen. 

  Ennél a fogadási lehetőségnél labdarúgás esetében az alábbi négy kimenetel kerül feltüntetésre: 

  - 0 Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a fogadásban érintett két csapat közül a párosításban elsőként szereplő csapat a mérkőzésen nem szerez gólt. 
  - 1 Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a fogadásban érintett két csapat közül a párosításban elsőként szereplő csapat a mérkőzésen csak 1 gólt szerez. 
  - 2 Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a fogadásban érintett két csapat közül a párosításban elsőként szereplő csapat a mérkőzésen pontosan 2 gólt szerez. 
  - 3+ Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a fogadásban érintett két csapat közül a párosításban elsőként szereplő csapat a mérkőzésen legalább 3 gólt szerez.

 • Vendégcsapat góljainak a száma

  Egy olyan fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy a fogadásban érintett két csapat közül a párosításban másodikként szereplő csapat összességében hány gólt szerez a mérkőzésen. 

  Ennél a fogadási lehetőségnél labdarúgás esetében az alábbi négy kimenetel kerül feltüntetésre: 

  - 0 Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a fogadásban érintett két csapat közül a párosításban másodikként szereplő csapat a mérkőzésen nem szerez gólt. 
  - 1 Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a fogadásban érintett két csapat közül a párosításban másodikként szereplő csapat a mérkőzésen csak 1 gólt szerez. 
  - 2 Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a fogadásban érintett két csapat közül a párosításban másodikként szereplő csapat a mérkőzésen pontosan 2 gólt szerez. 
  - 3+ Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a fogadásban érintett két csapat közül a párosításban másodikként szereplő csapat a mérkőzésen legalább 3 gólt szerez.

 • Melyik félidőben lesz több gól?

  Egy olyan fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy a mérkőzés első, vagy a második félidejében esik-e több gól, illetőleg mind a két játékrészben azonos számú gól születik-e. 

  Ennél a fogadási lehetőségnél az alábbi három kimenetel kerül feltüntetésre: 

  - 1. félidőben Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a fogadásban érintett két résztvevő csapat együttesen több gólt ér el a mérkőzés első félidejében, mint a másodikban. 
  - Ugyanannyi Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a fogadásban érintett két résztvevő csapat együttesen pontosan ugyanannyi gólt ér el a mérkőzés első félidejében, mint a másodikban. 
  - 2. félidőben Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a fogadásban érintett két résztvevő csapat együttesen több gólt ér el a mérkőzés második félidejében, mint az elsőben.

 • Hazai csapat kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést

  Egy olyan fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy a fogadásban érintett két résztvevő közül a párosításban elsőként szereplő csapat kap-e legalább egy gólt a mérkőzésen, vagy sem. 

  Ennél a fogadási lehetőségnél az alábbi két kimenetel kerül feltüntetésre: 

  - Igen Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a fogadásban érintett két résztvevő közül a párosításban elsőként szereplő csapat a mérkőzésen egyetlen gólt sem kap. 
  - Nem Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a fogadásban érintett két résztvevő közül a párosításban elsőként szereplő csapat a mérkőzésen (bármennyi) gólt kap.

 • Vendégcsapat kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést

  Egy olyan fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy a fogadásban érintett két résztvevő közül a párosításban másodikként szereplő csapat kap-e legalább egy gólt a mérkőzésen, vagy sem. 

  Ennél a fogadási lehetőségnél az alábbi két kimenetel kerül feltüntetésre: 

  - Igen Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a fogadásban érintett két résztvevő közül a párosításban másodikként szereplő csapat a mérkőzésen egyetlen gólt sem kap. 
  - Nem Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a fogadásban érintett két résztvevő közül a párosításban másodikként szereplő csapat a mérkőzésen (bármennyi) gólt kap.

 • Pontos eredmény

  Egy olyan összetett fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy a fogadásban érintett két résztvevő közül a párosításban elsőként szereplő, vagy a másodikként szereplő csapat szempontjából pontosan (számszerűen) milyen eredménnyel zárul a mérkőzés, illetőleg amennyiben a találkozó döntetlenre végződik, akkor pontosan (számszerűen) mennyi lesz az eredmény. A fogadásra felajánlott kimenetelek között nem kerül feltüntetésre valamennyi lehetséges (számszerű) eredmény-kimenetel, ezért ezekre oly módon lehet együttesen tippelni, hogy a „Más” kimenetelt kell választani. 

  Az ilyen típusú fogadási lehetőség (a Bayern München – Juventus mérkőzés esetében) például a következő formában kerülhet feltüntetésre: 

  „Pontos végeredmény” 

  - Bayern München 1:0 
  - Bayern München 2:0 
  - Bayern München 2:1 
  - Bayern München 3:0 
  - Bayern München 3:1 
  - Bayern München 3:2 
  - Bayern München 4:0 
  - Bayern München 4:1 
  - Bayern München 4:2 
  - Bayern München 5:0 
  - Bayern München 5:1 
  - Bayern München 6:0 
  - Döntetlen 0:0 
  - Döntetlen 1:1 
  - Döntetlen 2:2 
  - Döntetlen 3:3 
  - Juventus 1:0 
  - Juventus 2:0 
  - Juventus 2:1 
  - Juventus 3:0 
  - Juventus 3:1 
  - Juventus 3:2 
  - Juventus 4:0 
  - Juventus 4:1 
  - Juventus 4:2 
  - Juventus 5:0 
  - Juventus 5:1 
  - Juventus 6:0 
  - Más

 • 1. félidő - Pontos eredmény

  Egy olyan összetett fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy a fogadásban érintett két résztvevő közül a párosításban elsőként szereplő, vagy a másodikként szereplő csapat szempontjából pontosan (számszerűen) milyen eredménnyel zárul az 1. félidő, illetőleg amennyiben az 1. játékrész döntetlenre végződik, akkor pontosan (számszerűen) mennyi lesz az eredmény. A fogadásra felajánlott kimenetelek között nem kerül feltüntetésre valamennyi lehetséges (számszerű) eredmény-kimenetel, ezért ezekre oly módon lehet együttesen tippelni, hogy a „Más” kimenetelt kell választani. 

  Az ilyen típusú fogadási lehetőség (a Bayern München – Juventus mérkőzés esetében) például a következő formában kerülhet feltüntetésre: 

  „1. félidő – Pontos eredmény” 

  - Bayern München 1:0 
  - Bayern München 2:0 
  - Bayern München 2:1 
  - Döntetlen 0:0 
  - Döntetlen 1:1 
  - Döntetlen 2:2 
  - Juventus 1:0 
  - Juventus 2:0 
  - Juventus 2:1 
  - Más 

  Nyertessé ezek a kimenetelek közül az válik, amelyik együttesen tartalmazza az 1. félidőt megnyerő csapat nevét és a pontos (számszerű) eredményt, illetőleg amennyiben eldöntetlen a találkozó az 1. játékrészt követően, akkor is a pontos (számszerű) eredményt. Minden olyan esetben, amikor a mérkőzés 1. félideje olyan eredménnyel zárul, ami nincs a fogadási lehetőségben részletezve - tehát a fogadásra felajánlott kimenetelek között nem található olyan, amelyik tartalmazza a győztes csapat nevét, vagy a döntetlen megnevezést és ehhez kapcsolódóan a pontos (számszerű) eredményt egyszerre -, akkor a „Más” kimenetel válik nyertessé. (Ebben a példában a három-három különböző Bayern München és Juventus győzelem, illetőleg döntetlen is szerepel, de amennyiben a Bayern München 3:1-re, vagy a Juventus 4:0-ra nyerné az 1. félidőt, vagy 3:3-al fejeződik be az 1. játékrész, akkor az utóbbi három esetben egyaránt a „Más” kimenetel válik nyertessé.) Nem nyertes az a fogadási kimenetel, amelyiknél csak az 1. félidőt megnyerő csapat neve, illetőleg a döntetlen megnevezés szerepel, de a pontos (számszerű) eredmény nem egyezik a ténylegessel. Hasonlóan nem nyertes az a fogadási kimenetel, amelyiknél a pontos (számszerű) eredmény ugyan szerepel, viszont a nyertes csapat neve nem egyezik a ténylegessel.

 • Nyertes különbség

  Egy olyan összetett fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell egyidejűleg megtippelnie, hogy a fogadásban érintett két csapat közül a párosításban elsőként szereplő (hazai), vagy a második helyen szereplő (vendég) fél nyeri meg a mérkőzést, illetve a találkozó döntetlenre végződik, továbbá amennyiben eldől a találkozó még azt is, hogy a győztes csapat mekkora gólkülönbséggel nyer. 

  Ennél a fogadási lehetőségnél kézilabda esetében az alábbi hét kimenetel kerül feltüntetésre: 

  - Döntetlen Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a mérkőzés döntetlen eredménnyel zárul. 
  - Hazai csapat 10-nél több góllal nyer Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a hazai csapat nyeri meg a mérkőzést oly módon, hogy legalább 11 góllal többet ér el ellenfelénél. 
  - Hazai csapat 6-10 góllal nyer Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a hazai csapat nyeri meg a mérkőzést oly módon, hogy legalább 6, de legfeljebb 10 góllal ér el többet ellenfelénél. 
  - Hazai csapat 1-5 góllal nyer Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a hazai csapat nyeri meg a mérkőzést oly módon, hogy legfeljebb 5 góllal ér el többet ellenfelénél. 
  - Vendégcsapat 1-5 góllal nyer Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a vendégcsapat nyeri meg a mérkőzést oly módon, hogy legfeljebb 5 góllal ér el többet ellenfelénél. 
  - Vendégcsapat 6-10 góllal nyer Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a vendégcsapat nyeri meg a mérkőzést oly módon, hogy legalább 6, de legfeljebb 10 góllal ér el többet ellenfelénél. 
  - Vendégcsapat 10-nél több góllal nyer Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a vendégcsapat nyeri meg a mérkőzést oly módon, hogy legalább 11 góllal ér el többet ellenfelénél.

 • Nyertes különbség (kosárlabda esetén)

  Egy olyan összetett fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell egyidejűleg megtippelnie, hogy a fogadásban érintett két csapat közül a párosításban elsőként szereplő (hazai), vagy a második helyen szereplő (vendég) fél nyeri meg a mérkőzést, továbbá még azt is, hogy a győztes csapat mekkora pontkülönbséggel nyer. (Kosárlabda esetében vannak olyan fogadási lehetőségek, amelyeknél döntetlen eredmény esetén hosszabbítás dönt a mérkőzés győztesének a kilétéről.) 

  Ennél a fogadási lehetőségnél az alábbi hat kimenetel kerül feltüntetésre: 

  - Hazai csapat 10-nél több ponttal nyer Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a hazai csapat nyeri meg a mérkőzést oly módon, hogy legalább 11 ponttal többet ér el ellenfelénél. 
  - Hazai csapat 6-10 ponttal nyer Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a hazai csapat nyeri meg a mérkőzést oly módon, hogy legalább 6, de legfeljebb 10 ponttal ér el többet ellenfelénél. 
  - Hazai csapat 1-5 ponttal nyer Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a hazai csapat nyeri meg a mérkőzést oly módon, hogy legfeljebb 5 ponttal ér el többet ellenfelénél. 
  - Vendégcsapat 1-5 ponttal nyer Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a vendégcsapat nyeri meg a mérkőzést oly módon, hogy legfeljebb 5 ponttal ér el többet ellenfelénél. 
  - Vendégcsapat 6-10 ponttal nyer Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a vendégcsapat nyeri meg a mérkőzést oly módon, hogy legalább 6, de legfeljebb 10 ponttal ér el többet ellenfelénél. 
  - Vendégcsapat 10-nél több ponttal nyer Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a vendégcsapat nyeri meg a mérkőzést oly módon, hogy legalább 11 ponttal ér el többet ellenfelénél.

 • Ki nyeri? típusú fogadási lehetőség

  Egy olyan fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy egy hosszabb, összetettebb versenysorozatot - több mérkőzésből, futamból, fordulóból stb. álló bajnokságot, tornát - ki nyer meg. (Így például lehet fogadni labdarúgó-bajnokságok, tenisztornák győztesére akár már a fordulók, selejtező-mérkőzések során is, stb.) Nyertessé a fogadásra felajánlott kimenetelek közül az válik, amelyik tartalmazza a győztes megnevezését. 
  Amennyiben a fogadásra felajánlott kimenetelek között nincs külön nevesítve valamennyi lehetséges győztes, akkor erre a kimenetelre oly módon lehet tippelni, hogy a „Más” kimenetelt kell választani.

 • Összpontszám (több/kevesebb) fogadási lehetőség

  Egy olyan fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy az adott mérkőzésen a két résztvevő összesített pontjainak a száma egy meghatározott érték feletti (több), vagy alatti (kevesebb) lesz. Például: „Pontszám 154,5” 

  Ennél a fogadási lehetőségnél az alábbi két kimenetel kerül feltüntetésre: 

  - Kevesebb, mint 154,5. Nyertessé akkor válik a fogadás, ha 154, vagy kevesebb, mint 154 pont születik a mérkőzésen. 
  - Több mint 154,5. Nyertessé akkor válik a fogadás, ha 155, vagy több pont születik a mérkőzésen.

 • Játékrész - pontszám (több/kevesebb) fogadási lehetőség

  Egy olyan fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy az adott mérkőzés 1. félidejének befejezésekor a két résztvevő összesített pontjainak a száma egy meghatározott érték feletti (több) vagy alatti (kevesebb) lesz. Például: „1. félidő - Pontszám 93,5” 

  Ennél a fogadási lehetőségnél az alábbi két kimenetel kerül feltüntetésre: 

  - Kevesebb, mint 93,5 Nyertessé akkor válik a fogadás, ha összességében 93 vagy kevesebb pont születik a mérkőzés 1. félidejének a befejezéséig. 
  - Több, mint 93,5 Nyertessé akkor válik a fogadás, ha összességében 94 vagy, több pont születik a mérkőzés 1. félidejének a befejezéséig.

 • Hendikep típusú (két kimeneteles) fogadási lehetőség

  Egy olyan fogadási lehetőség, amelynek során a fogadásban érintett két résztvevő közül az egyik - az adott fogadásra vonatkoztatva - előnnyel indul a másikkal szemben. A meghatározott előny nagysága, mértéke előzetesen feltüntetésre kerül. Például: „Hendikep – 7,5” 

  Ennél a fogadási lehetőségnél az alábbi két kimenetel kerül feltüntetésre (Virtus Bologna – Avellino mérkőzés esetében): 

  - Virtus Bologna -7,5. Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a Virtus Bologna legalább 8 góllal nyeri meg a mérkőzést. 
  - Avellino +7,5. Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a Virtus Bologna legfeljebb 7 góllal nyeri meg a mérkőzést, illetőleg minden olyan esetben, amikor nem nyer.

 • 1. félidő - Hendikep típusú (két kimeneteles) fogadási lehetőség

  Egy olyan fogadási lehetőség, amelynek során a fogadásban érintett két résztvevő közül az egyik - az adott fogadási lehetőségre vonatkoztatva - előnnyel indul a másikkal szemben az 1. félidő eredményének tekintetében. A meghatározott előny nagysága, mértéke előzetesen feltüntetésre kerül. Például: „1. félidő - Hendikep -0,5” 

  Ennél a fogadási lehetőségnél az alábbi két kimenetel kerül feltüntetésre (Washington – Chicago mérkőzés esetében): 

  - Washington -0,5 Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a Washington legalább 1 ponttal megnyeri a mérkőzés 1. félidejét. 
  - Chicago +0,5 Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a Chicago legalább 1 ponttal megnyeri a mérkőzés 1. félidejét, illetőleg ha a találkozó döntetlenre áll ekkor.

 • Hendikep típusú (három kimeneteles) fogadási lehetőség

  Egy olyan fogadási lehetőség, amelynek során a fogadásban érintett két résztvevő közül az egyik - az adott fogadásra vonatkoztatva - előnnyel indul a másikkal szemben. A meghatározott előny nagysága, mértéke előzetesen feltüntetésre kerül. Például: „Hendikep 0:2” 

  Ennél a fogadási lehetőségnél az alábbi három kimenetel kerül feltüntetésre (Bayern München – Juventus mérkőzés esetében): 

  - Bayern München. Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a Bayern München 3 góllal, vagy nagyobb különbséggel nyeri meg a mérkőzést. 
  - Döntetlen. Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a Bayern München pontosan 2 gól különbséggel nyeri meg a mérkőzést. 
  - Juventus. Nyertessé akkor válik a fogadás, ha a Bayern München 1 gól különbséggel nyeri meg a mérkőzést, illetőleg minden olyan esetben, amikor nem nyer.

 • Pontos eredmény - 1. félidő/Végeredmény

  Egy olyan összetett fogadási lehetőség, ahol a fogadónak azt kell megtippelnie, hogy milyen eredménnyel zárul az 1. félidő, továbbá azt hogy maga a mérkőzés (rendes játékidőben) milyen eredménnyel zárul. A fogadásra felajánlott kimenetelek között nem kerül feltüntetésre valamennyi lehetséges (számszerű) eredmény-kimenetel, ezért ezekre oly módon lehet együttesen tippelni, hogy a „4+” kimenetelt kell választani.

  Az ilyen típusú fogadási lehetőség (a Brazília – Horvátország mérkőzés esetében) például a következő formában kerülhet feltüntetésre:

  „ Pontos eredmény - 1. félidő/Végeredmény”

  Döntetlen 0:0/Döntetlen 0:0
  Döntetlen 0:0/Brazília 1:0
  Döntetlen 0:0/Brazília 2:0
  Döntetlen 0:0/Brazília 2:1
  Döntetlen 0:0/Brazília 3:0
  Döntetlen 0:0/Döntetlen 1:1
  Döntetlen 0:0/Horvátország 1:0
  Döntetlen 0:0/Horvátország 2:0
  Döntetlen 0:0/Horvátország 2:1
  Döntetlen 0:0/Horvátország 3:0
  Döntetlen 0:0/4+
  Brazília 1:0/Brazília 1:0
  Brazília 1:0/Brazília 2:0
  Brazília 1:0/Brazília 2:1
  Brazília 1:0/Brazília 3:0
  Brazília 1:0/Döntetlen 1:1
  Brazília 1:0/Horvátország 2:1
  Brazília 1:0/4+
  Brazília 2:0/Brazília 2:1
  Brazília 2:0/Brazília 3:0
  Brazília 2:0/4+
  Brazília 2:1/Brazília 2:1
  Brazília 2:1/4+
  Brazília 3:0/Brazília 3:0
  Brazília 3:0/4+
  Döntetlen 1:1/Döntetlen 1:1
  Döntetlen 1:1/Brazília 2:1
  Döntetlen 1:1/Horvátország 2:1
  Döntetlen 1:1/4+
  Horvátország 1:0/Horvátország 1:0
  Horvátország 1:0/Horvátország 2:0
  Horvátország 1:0/Horvátország 2:1
  Horvátország 1:0/Horvátország 3:0
  Horvátország 1:0/Döntetlen 1:1
  Horvátország 1:0/Brazília 2:1
  Horvátország 1:0/4+
  Horvátország 2:0/Horvátország 2:0
  Horvátország 2:0/Horvátország 2:1
  Horvátország 2:0/Horvátország 3:0
  Horvátország 2:0/4+
  Horvátország 2:1/Horvátország 2:1
  Horvátország 2:1/4+
  Horvátország 3:0/Horvátország 3:0
  Horvátország 3:0/4+
  4+/4+

  Nyertessé ezek a kimenetelek közül az válik, amelyik együttesen tartalmazza az 1. félidőt megnyerő csapat nevét és a pontos eredményt, illetőleg amennyiben a találkozó az 1. játékrészt követően döntetlenre áll, akkor is a pontos eredményt, továbbá a mérkőzést megnyerő csapat nevét és a pontos eredményt, illetőleg amennyiben döntetlennel zárul a találkozó, akkor is a pontos eredményt, a következő mondatban leírtak figyelembe vétele mellett. Abban az esetekben, amikor valaki az 1. félidő, vagy a mérkőzés eredményére vonatkozóan a „4+” lehetőséget választotta, akkor válik nyertessé, ha a választott időszakban (1. félidő, vagy a mérkőzés végén) - függetlenül a gólok megoszlásától - négy, vagy több gól született. (Például a „4+” kell jelölni, ha valaki 2-2-ös döntetlent, vagy akár 5-2-es győzelmet szeretne megfogadni.)

 • Fogyasztóvédelmi tájékoztató

  Tisztelt Játékosaink!

  Általános információkért, panaszaival és észrevételeivel, valamint az elektronikus játék és fogadási lehetőségekkel kapcsolatban az alábbi elérhetőségek valamelyikén érheti el telefonon vagy írásban ügyfélszolgálatunkat:

  06-1/201-0580 vagy 06-1/201-0617

  Az ügyfélszolgálat elérhető:

  Hétfő – Vasárnap: 7:00 – 23:00

  E-mail cím: ugyfelszolgalat@szerencsejatek.hu

  Honlap: www.szerencsejatek.hu

  Fax: 06-1/224-3512

  Postacím: Szerencsejáték Zrt.

  1015 Budapest, Csalogány utca 30-32.

   

  Panaszának elutasítása esetén Ön a lakóhelye, tartózkodási helye szerint illetékes hatóságoknál kezdeményezhet további eljárást, melyek elérhetőségeiről itt tájékozódhat:

   

  Békéltető testületek elérhetősége: http://bekeltetes.hu

   

  Fogyasztóvédelmi ügyekben a lakóhelye szerint illetékes járási hivatalhoz illetve a megyeszékhelye szerinti járási hivatalhoz fordulhat.

   

  Járáskereső: http://jarasinfo.gov.hu

   

  Állami felügyeleti szerv:

   

  Szerencsejáték Felügyelet

  Címe: 1051 Budapest, Sas u. 20-22., Postafiók: 1372 Budapest, Pf. 431.

  Telefonszáma: 06-1-550-2500 (Központi Ügyfélszolgálati Iroda), E-fax: 06-1-550-2495

  Elektronikus elérhetősége: E-mail cím: szf@szf.gov.hu, sajto@szf.gov.hu

  Holnap: http://szf.gov.hu

 • Van jelenleg álláslehetőség?

  Aktuális állásajánlatainkról honlapunkon (www.szerencsejatek.hu) lehet tájékozódni a „Rólunk/Karrier” menüpontban.

 • Hogyan vehetem fel a kapcsolatot a Szerencsejáték Zrt. Ügyfélszolgálatával?

  Több csatornán elérhetőek kollegáink, akik készséggel állnak rendelkezésre. Telefonos megkeresés minden nap 07:00-23:00-ig tehető meg. 
  Levelezési cím: 1015 Budapest; Csalogány utca 30-32. – Ügyfélkezelési Osztály 
  Email: ugyfelszolgalat@szerencsejatek.hu 
  Telefonszám: 06 1/201-05-80 
  Fax: 06 1/224-35-12

 • Biztonságosan kezelik személyes adataimat?

  A személyes adatokat Társaságunk a legmagasabb biztonsági előírásoknak megfelelően kezeli. 
  Az adatkezelési elvek, amelyeket a Szerencsejáték Zrt. magára nézve kötelezően elismer, honlapunk (www.szerencsejatek.hu) főoldalának legalján található „adatvédelmi nyilatkozat” link alatt tekinthetőek meg.

Használati útmutatók

Az alábbi videós útmutatókban megtalálod a megújult Tippmix játékkal kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat!

Tájékoztatók

Itt találod a Tippmix játék legfontosabb dokumentumait.